Főoldal Boldogság Tudod, mennyi az esélye annak, hogy te TE vagy és nem valaki más?

Tudod, mennyi az esélye annak, hogy te TE vagy és nem valaki más?

C.S. Lazzar
Univerzum

Annak az esélye, hogy tizenegy ujjad legyen 1 az 500-hoz. Annak, hogy beléd csap egy villám 1 a 114.195-höz. Annak meg, hogy megnyered a lottó fődíját, 1 a 292 millióhoz. De szerinted mennyi az esélye annak, hogy te valóban te legyél, és ne valaki más?

Már annak az esélye, hogy megnyerd a lottó fődíját, eléggé magas. Azt mondjuk, hogy „semmi esélyem” (főleg ha még szelvényt sem veszünk). Nézd csak:

Igen! Kész csoda, hogy te TE vagy! Egy a négyszáz billióhoz… az azért nagyon sok. Négyszáz billió apró tényezőn múlt és ebből elég, ha egy nem az lett volna az, ami és te már egy egészen más ember lennél! Hihetetlen! Mint ahogy az is hihetetlen, hogy itt lebegünk a végtelen űrben egy bolygóval, ami 1.670 kilométer per órás sebességgel forog a saját tengelye körül, és óránkénti 107.000 kilométeres sebességgel száguld a nap körül… Szédületes!

Érdemes kihozni magunkból a legtöbbet, ami bennünk rejlik. Érdemes szeretni, harcolni, küzdeni, élvezni minden pillanatot, és érdemes néha megállni s egyszerűen elcsodálkozni azon, hogy mekkora ajándék az élet! Jó élni!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.