Főoldal Élet Egy egyszerű tipp, ami segít, hogy hamarabb elérd a céljaidat

Egy egyszerű tipp, ami segít, hogy hamarabb elérd a céljaidat

C.S. Lazzar
Egy egyszerű tipp, ami segít, hogy hamarabb elérd a céljaidat

Kipróbálva, letesztelve, tudományos tényekkel alátámasztva: ha ezt az egy dolgot betartod, a céljaidat gyorsabban el fogod érni. Legyen szó párkapcsolatról, karrierről, fogyásról, pénzügyekről vagy akár egy úticélról, ez a tipp mindig állja a helyét.

Hallgasd meg (1:52 perc)
Olvasd el (2 perc)

A tipp a lehető legegyszerűbb: kerüld el a rövidítéseket.

A legjobb bizonyíték arra, hogy a fenti elmélet működik: a közúti forgalom. Bizonyára te is tértél már le a járt útról egy rövidítésre. Az esetek többségében kiderül, a rövidítő egy zsákutcába vezet vagy katasztrófálisan rossz az út, de általában van valami, ami miatt a rövidítő valójában meghosszabbítja az utadat.

Ugyanakkor ez érvényes az élet minden más területére is. Az internet tele van a mindenféle csodálatos „rövidítésekkel”: gazdagodj meg gyorsan és kockázatmentesen, fogyj le két hét alatt, egy bombabiztos módszer, hogy megtaláld életed szerelmét… 

Minél előbb megérted és elfogadod, hogy valódi, működő rövidítések nincsenek, annál hamarabb tudsz ténylegesen azon dolgozni, hogy elérd a célodat. Különben csak vesztegeted az idődet, amiből egyébként sincs túl sok, ha rövidítéseket keresel. 

Ha nincs időd, kedved vagy kellő kitartásod végigmenni a hosszú úton, ne pazarold az időd azzal, hogy rövidítéseket keresel, mert valószínűleg nem engedheted meg magadnak azt, hogy újrakezd, amikor rájössz, hogy a rövidítés csak egy csapda volt. 

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.