Főoldal Boldogság Egy boldog élet hozzáállás kérdése

Egy boldog élet hozzáállás kérdése

C.S. Lazzar
Egy boldog élet hozzáállás kérdése

Sokszor halljuk, szállóigévé vált: hozzáállás kérdése. Mindenre (is) ezt mondjuk: hozzáállás kérdése. Gondoltad volna, hogy a boldog élet is hozzáállás kérdése?

Hallgasd meg (1:45 perc)
Olvasd el (2 perc)

Hogy kelsz fel reggelente? Vidáman vagy morcosan? Hozzáállás kérdése!

Hogy telik később a napod? Stresszesen, mert el vagy havazva, vagy nyugodtan, mert minden terv szerint halad? Hozzáállás kérdése!

Milyen vagy a hétvégén? Kimerült a sok stressztől, vagy tökéletesen, mert mindennel elkészültél időben? Hozzáállás kérdése!

Hozzáállás kérdése az, hogyan kelsz fel nap mint nap, és ebben a mentalitásban telik el az egész napod, majd így zajlik a heted, a hónapod, az éved, végül pedig az egész életed. 

Milyen hozzáállással kelsz fel általában? És milyen a hozzáállásod az élethez? Csupán ezt a két kérdést tedd fel magadnak, és látni fogod az összefüggést a kettő között. És ha felismerted a kapcsolatot, ismerd fel azt is, hogy mennyire apró dologra van szükség ahhoz, hogy az életed megváltozzon: csupán a reggeli hozzáállásodon kell egyet igazítani!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.