Főoldal Boldogság Holnaptól

Holnaptól

C.S. Lazzar
Holnaptól

Az év vége felé megkérdem tőled, hány olyan hétfő volt ebben az évben, amikor azt mondtad: hétfőtől…? Hétfőtől fogyózok. Hétfőtől leteszem a cigit. Hétfőtől olvasni fogok minden nap.

Hallgasd meg (1:50 perc)
Olvasd el (2 perc)

Igazából nem érdekel, hány ilyen hétfős fogadalmad volt. Nem érdekel, hányat kezdtél el és hányat vittél végig. Hányszor kerestél kifogást és hányszor adtad fel, mielőtt még elkezdted volna. Nehogy azt gondold, hogy különb vagyok, mint te. Kapásból tudok három olyan fogadalmat, amit nem tartottam be. Gyengébbek vagyunk, mint gondoljuk. És erősebbek vagyunk, mint hisszük. 

Valójában csak ennyi számít: mit hiszel el magadról. 

A hétfőtől, holnaptól, újévtől típusú fogadalmak azért nem tartanak, mert nincs mögöttük valódi szándék. Szeretnénk valamit, ami nem egyezik a szokásainkkal. Vágyunk valamire, ami teljesen ellentmond annak, akik mi vagyunk. Az első lépés annak érdekében, hogy bármi megváltozzon: kell egy igazi ok, egy valódi miért. Ha ezt megtalálod, már nem kell mondd, hogy holnaptól, és nem kell megvárd az újévet sem. Azonnal elkezded. Mert arra, hogy megtedd azt, amit igazán szeretnél, nincs jobb alkalom, mint a MOST.

Sikert és boldogságot:

Szeretnél e-mailben értesülni a legfrissebb bejegyzésekről?

A hírlevélben értesítést küldök a legfrissebb bejegyzésekről.
Bármikor, két kattintással leiratkozhatsz.

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

C.S. Lazzar