Főoldal Boldogság A legtöbb problémára az idő a megoldás

A legtöbb problémára az idő a megoldás

C.S. Lazzar
A legtöbb problémára az idő a megoldás

Most, ebben a pillanatban, amikor ezt írom, lehetnék lehangolt vagy akár halálra aggódhatnám magam. De jól vagyok. Minden rendben van.

Hallgasd meg (1:46 perc)
Olvasd el (2 perc)

Néhány perccel ezelőtt még azon bosszankodtam, hogy nem működik az internet. Azelőtt meg azon, hogy már megint megzavart valaki. Még el sem leszek készülve ennek a bejegyzésnek a megírásával és megtörténhet, hogy a gondolataim elkalandoznak valami fölött, ami már egy ideje nyomaszt. És kezdek aggódni. Minél többet gondolkodok rajta, annál rosszabb állapotba kerülök.

Mindig kereshetünk okot arra, hogy ne érezzük jól magunkat. Elég, ha keresünk egy régi problémát, amin gondolatban rágódhatunk. Vagy elképzelhetünk valamit, ami ha megtörténne, tragédia lenne. 

Fordítva is működik vajon? Szerintem igen. Ha képes vagyok a jelenre fókuszálni, rengeteg fejfájástól megkímélem magam. És csak ez számít: a jelen, mert most élek. Nem tegnap és nem holnap. A múlt gondjai elmúltak, a jövő nincs megírva. 

Kucifántos dolog az idő, de a javunkra fordíthatjuk, ha csak kicsit másként tudunk rá gondolni. 

Az élet nem velünk történik, hanem értünk.” – Tony Robbins

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.