Főoldal Boldogság Légy kedvesebb önmagaddal!

Légy kedvesebb önmagaddal!

C.S. Lazzar
Légy kedvesebb önmagaddal!

Tükörbe néztem, és felismertem: bocsánatot kell kérnem saját magamtól.

Hallgasd meg (1:50 perc)
Olvasd el (2 perc)

Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de kétlem, hogy így lenne: nem bánok magammal úgy, ahogy megérdemelném. Elvárom másoktól, hogy jól bánjanak velem, mindeközben én mindenféle stressznek kiteszem magam, úgy a testem, mint az elmém és a lelkem. 

Nem vigyázok az egészségemre. Mindent magamba tömök és töltök, amit csak szeretnék, a következményekkel nem számolva. Megeszem a gyorskaját, megiszom az alkoholt. Nassolok. Néha féktelenül zabálok. Megbetegítem saját magam, és észre sem veszem. 

Nem figyelek oda az érzéseimre. Elnyomom a negatív érzelmeket, szőnyeg alá söpröm, amivel nem akarok szembenézni. Olyan dolgokat művelek, amelyek lelkiismeret-furdalást okoznak nekem. 

Nem alszom eleget, nem pihenem ki magam. Túl sokat bámulom a tévét és a telefonomat. Jobban érdekel mások élete – akiket szinte nem is ismerek -, mint a sajátom vagy a hozzám közel állóké. 

Nem vagyok boldog, de nem törődök vele. 

A testem beteg, a lelkem sérült, az elmém kimerült. De eddig, nem tovább! Bocsánatot kérek. Megfogadom, hogy ezután a lehető legjobban fogok bánni magammal. 

Te jól bánsz magaddal? 

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.