Főoldal Boldogság A kudarc még nem a vég

A kudarc még nem a vég

C.S. Lazzar
A kudarc még nem a vég

Egyetlen csalódás, legyen az bármennyire is nagy, nem jelenti azt, hogy mindennek vége.

Van, hogy az emberek gonoszak velünk. Megesik, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy mi terveztük. Ez az élet rendje. Ha mindig minden tökéletes lenne, nem tanulnánk meg értékelni a jót. Természetesnek vennénk azt. És sokkal kevesebb örömünket lelnénk benne.

Csalódtál? Kudarcot vallottál? Megbántottak? Lépj túl rajta. A te életed többet ér annál, hogy egyetlen eseményen leragadj, és hosszú időn át ne legyél boldog miatta. A boldogság egy döntéssel kezdődik, tehát mondd ki és gondold is úgy: én boldog szeretnék lenni. 

Ha csalódtál, azt jelenti, valakibe túl nagy bizalmat fektettél. Vizsgáld meg, hogy megérdemli-e az az ember a bizalmadat. Ha igen, akkor ideje megbocsátani neki, kaphat egy második esélyt, nem igaz? Ha meg nem, akkor felesleges lovagolni a témán, egyszerűen engedd el (az embert is és vele együtt a csalódásodat is).

Ha kudarcot vallottál, nézz szembe a valósággal: lehetetlenség, hogy néha ne valljunk kudarcot. Sőt, az emberek zömének sokkal több kudarcban van része, mint sikerben. De ezek a kudarcok azok, amelyek építenek és megerősítenek bennünket. Ahelyett, hogy engeded, hogy letörjenek, nézd meg, hogy mit tudsz tanulni belőlük. 

Ha hibáztál, ismerd be a hibádat, ha ki tudod javítani, tedd meg, majd vond le a tanulságot, és fogadd meg, hogy még egyszer nem követed el azt a hibát. 

Megvan benned az erő, hogy túllépj ezeken. Képes vagy hálásnak lenni, képes vagy megbocsátani, és benned van az eltökéltség. Dönts úgy, hogy boldog leszel, és sokkal könnyebben túllépsz majd az élet nehézségein.  

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.