FőoldalE-bookC.S. Lazzar – Víz alatt (E-book)

C.S. Lazzar – Víz alatt (E-book)

(15 vásárlói értékelés)

29,00 lei

C.S. Lazzar eddigi legizgalmasabb romantikus regényében Mila és Alex, a fiatal szerelmespár, egy természeti katasztrófa áldozatai lesznek. Amikor pillanatok választják el őket a biztos haláltól, kiderül, hogy mi az, ami igazán fontos.

Műfaj: romantikus thriller

 

Kategória:

C.S. Lazzar – Víz alatt (E-book) termékről 15 értékelés

 1. KOVÁCS_ÁGI_3

  Azt hiszem, 5 csillag helyett 10-et is megérdemelne, és nálam a kedvencek toplistájába került ez a könyv.
  Fenomenális és egetrengető történetet olvastam, még most is a hatása alatt vagyok. Nagyszerű és olyan filmszerű hatása volt a könyvnek számomra.

 2. Isabel_Rose

  Az író jóvoltából elolvashattam a könyvet pár nappal ezelőtt és még mindig a hatása alatt vagyok!
  Nem tudtam, mire számítsak de ez az a regény, amit ha valamiért éppen nem olvas az ember, akkor is rajta kattog az agya!
  Romantikus szívszorító és rettentően izgalmas! Komoly dolgokra tanít ( pl. hogy a holnap egyáltalán nem biztos az ember életében, vagy hogy a kitartás mindig meghozza azt a gyümölcsöt), vagy éppen emlékeztet.
  Hálásan köszönöm, hogy olvashattam és aki teheti tegyen így, mivel több lesz általa!
  Az írót pedig esdekelve kérném, hogy írjon még ilyet! Köszönöm<3

 3. Borka_V_Szabó

  „Ez a sztori egyszerre fáj és mégis gyönyörű – egy igen jó könyv, ami berágja magát az olvasó lelkébe, és többé nem ereszti.” (Robin O’Wrightly, író)

  A jó könyv az, ami nyomot hagy maga után az olvasóban. Ami úgy hasba vág, hogy még napokig betontömböt érzel a gyomrodban utána, és sosem felejted el. Ez egy ilyen regény.

  Kedves Író! Köszönöm ezt a hihetetlenül valós, érzelmes, szívszorító utazást, és minden egyes részét az elejétől a végéig, mert azzal együtt, így tökéletes ez a könyv.

 4. Cseri

  Egy kiváló és izgalmas könyv, váratlan és meglepő fordulatokkal. Élvezet volt olvasni a könyvet, egyik fejezet érte a másikat, alig tudtam letenni este. Köszönöm az élményt és még sok ilyen könyvet kívánok az írónak.

 5. Hasenec G.Jozsef és Irenke

  Nagyon nehezen tudtuk letenni mert izgalmasabbnál izgalmasabb részek követtek egymast.Megtapasztaltuk Mi is amit a könyvből olyan sokszor olvastunk ,hogy a kitartás csodákat képes művelni. Gratulalunk és várjuk a következő könyvet.

 6. B. Orsolya

  Egyszerűen lélegzetelállító regény, a romantika rendkívül kifinomult ötvözése a thriller borzalmaival.

 7. Nagy Emese

  Könyörtelen fordulatok, döbbenetes cselekmény, felejthetetlen végkifejlet.

 8. Magyar Szerzők Könyvei Blog

  Fenomenális és egetrengető… Még most is a hatása alatt vagyok. Ennyire intenzív és szívszorító érzésem régen volt.

 9. Emy Dust, a Vámpírok és farkasok bestseller szerzője

  A történet özönvízként csap le soraival, magával sodor, felkavar és nem tudsz tőle megszabadulni, míg utolsó cseppje megnyugvást nem ad.

 10. Noémi

  Ami a legjobb benne az az, hogy aktuálisabb nem is lehetne a természeti szál. Ha ez a könyv pár embert elgondolkodtat azzal kapcsolatban, hogy mégis mennyire utópia az árvíz Svájc hegyei között és ezáltal környezettudatosabbá teszi őket, akkor már megérte megírni. A másik fontos szál tanulsága számomra, a kapcsolatok oldaláról, hogy soha ne vegyük magától értetődőnek a társunkat, hogy ott van, hogy ott lesz és semmit nem kell tennem érte mert már megvan. Köszönöm az írónak ezeket a tanulságokat.

 11. ROBIN O’WRIGHTLY, ÍRÓ

  Ez a sztori egyszerre fáj és mégis gyönyörű – egy igen jó könyv, ami berágja magát az olvasó lelkébe, és többé nem ereszti.

 12. Szász Hargita

  Féléves kisbaba mellett jó kis kihívás olvasni, de nagyon kíváncsi voltam már a Víz alattra. 🙂 Kb. 3 este alatt sikerült befejeznem, mindig alig vártam, hogy folytathassam. Anélkül, hogy spoilereznék, a könyv természeti katasztrófa része személyes okokból ütött szíven és gondolkodtatott el. A keserédes szerelmi szál és a történetalakítás pedig a Háromszázhatvanötre emléztetett (hogy hazabeszéljek 🙂), éppen ezért tetszett. Ajánlom mindenkinek, aki egy jó, kikapcsoló, izgalmas és nem szokványos regényre vágyik. 🙂

 13. INDI@NER_75

  5*****!!!!

  Szinte egyetlen nap alatt olvastam ki! Azért kellett letennem, mert már nem bírtam nyitva tartani a szeemem, de reggel első dolgom a maradék 20 oldal volt… Lesokkolt… Mellbe vágott!!! Nem térek magamhoz! Nagyon ajánlom! Hogy tud valami egyszerre ennyire JÓ lenni és ennyire FÁJNI?? Ez egy fantasztikusan jó sztori volt, szerelem, izgalom, érzelmek, fajdalom, egyszóval minden volt benne! Nagyon tetszet, hogy végig pörgős, nincsenek unalmas részek.

 14. Tóth Ibolya

  A víz alatt könyv nagyszerű, döbbenetes, megrázó, és teljesen aktuális! Igen, hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem is már, figyelve az érdekes és ijesztő jelenségeket, de ilyen lebilincselő cselekmény formában nem tudtam volna megírni. Óriás gratula a könyvhöz!

 15. Booksbic

  Édesanyám egy csodás könyvvel lepett meg a múltkor, ami a szívemhez nőtt nagyon!😊
  Köszönöm az írónak azt az élményt, amit a könyv olvasásakor élhettem meg, fantasztikus volt!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?