Site icon C.S. Lazzar

A nap, amikor férfiként nagyot bukhatunk

A nap, amikor férfiként nagyot bukhatunk

Március 8-án férfiként izgatottan készülünk, hogy kedvesünknek megmutassuk, mennyire fontos nekünk. De mi van, ha azt mondanám, hogy ezen a napon könnyen nagyot tévedhetünk? Hölgyeim: boldog nőnapot kívánok! Ez a bejegyzés viszont a férfiaknak szól.

Igen, jól olvastad! Március 8-a az a nap, amikor férfiként nagyot tévedhetünk és most nem arra gondolok, hogy a titkárnőnknek adjuk az ezüstgyűrűt, a feleségünknek pedig semmit nem viszünk. Habár ha jobban gondolok, ennél nagyobbat nem is hibázhatnánk. 

De valójában arra gondoltam, hogy nagyot tévedünk, ha azt hisszük, hogy csak ezen a napon kellene kifejezni szeretetünket és tiszteletünket a nők felé. Az igazság az, hogy a nők az év minden napján megérdemlik, hogy értékeljük és szeressük őket. A nők azok, akik rendkívül fontos szerepet töltenek be az életünkben, s mindegy milyen nap van, mert mindig megérdemlik, hogy tudtukra adjuk, mennyire fontosak számunkra.

A március 8-a remek alkalom arra, hogy emlékeztessük magunkat, hogy ne csak ezen a napon, hanem minden nap megmutassuk a nőknek, mennyire értékeljük őket. Használjuk ki ezt a napot s ajándékozzunk meg minden nőt, akit ismerünk! De ismétlem, vigyázzunk, hogy kinek és mit adunk! A legszebb ajándékot mindenképp a kedvesünknek tartogassuk!

Nem elég csak egy virággal elintézni a dolgot! Mi lehetne az igazán jó ajándék? Egy szép ékszer? Egy csokor virág és egy doboz csokoládé? Nos, ezek mind jó ötletek, de mit szólnál, ha egyszerűen csak egy jó kis reggelit készítenél, amit az ágyban szolgálsz fel neki? Egy sajttál, egy adag palacsinta és egy bögre forró kávé… Ettől biztosan felcsillan a szeme! Természetesen a virágról sem feledkezhetsz meg, de az már csak a hab a tortán!

S ha ezzel megvagyunk, használjuk ezt a napot arra is, hogy felhívjuk a saját figyelmünket a tényre, hogy mennyire fontosak a nők és hogyan hatnak az életünkre, hogy ezután gyakrabban kifejezhessük hálánkat feléjük.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version