Site icon C.S. Lazzar

Ha elégedetlen vagy az életeddel, töltsd ki ezt a tesztet, és garantáltan jobban leszel tőle

Ha elégedetlen vagy az életeddel, töltsd ki ezt a tesztet, és garantáltan jobban leszel tőle

Ha elégedetlen vagy az életeddel, töltsd ki ezt a tesztet, és garantáltan jobban leszel tőle

A boldogság belülről fakad – úton-útfélen találkozunk ezzel az aranyköpéssel, mégsem élünk ennek megfelelően, továbbra is anyagi meg testi örömöket hajszolunk, s közben egyre boldogtalanabbak vagyunk. Gondoltad volna, hogy a boldogtalanság ugyancsak „belülről” indul? Legtöbbször azért vagyunk boldogtalanok, mert elégedetlenek vagyunk a saját életünkkel.

Hallgasd meg (5:15 perc)
YouTube video player
Olvasd el (5 perc)

Amikor hallok valakit, amint azt mondja: „az élet nehéz”, mindig elgondolkodom, hogy vajon mihez képest?!” – Sydney J. Harris

Természetesen, amikor elégedetlen vagy, senki sem tudja bebeszélni neked az ellentétét. Viszont ha kitöltöd az alábbi tesztet, te magad meg tudsz győződni róla, hogy jogos vagy sem az elégedetlenséged. Az alábbi kérdésekre mindig csak két lehetséges válasz van: jobb vagy rosszabb. 

Hány „rosszabb” válaszod volt? Meg vagyok győződve, hogy kevesebb, mint öt. De még abban az esetben is, ha több van, mint öt, nyugodtan kijelenthetjük: a te életed jobb, mint sok más emberé. 

Remélem észreveszed, hogy sokszor olyan dolgok miatt vagyunk elégedetlenek, amelyek egyáltalán nem fontosak. Panaszkodunk, zsörtölődünk, miközben igen jól élünk!

Ne felejts el hálás lenni azokért az emberekért és dolgokért, amelyek már most az életedben vannak! Gyakorold a hálaadást nap mint nap! Örülj annak, aki vagy, és sokkal könnyebb lesz boldognak lenned, még a legnehezebb időkben is.

Tudtad, hogy a hála a legegészségesebb emberi érzelem? Itt írtam róla. 

A hálaadás rutinszerű gyakorlása gyökeresen meg tudja változtatni az életed: itt megtudhatod, hogyan.

Sikert és boldogságot:

A kérdések összeállításában segítségemre volt a sikertervezes.hu.

Exit mobile version