Site icon C.S. Lazzar

Az emberek szeretnének több pénzt keresni és ezért veszítenek nagyon sok pénzt

Az emberek szeretnének több pénzt keresni és ezért veszítenek nagyon sok pénzt

Most szembesültem a következő ténnyel: az emberek szeretnének több pénzt keresni és ezért veszítenek nagyon sok pénzt. 

A több pénz kecsegtetően hangzik, főleg ha szépen van csomagolva. Sokan bedőlnek a csábításnak. Például: tuti tőzsdei tippek. Tény, hogy lehetséges a tőzsdén sok pénzt nyerni, de nincs olyan, hogy tuti tipp!

Viszont most valami egészen másra szeretném felhívni a figyelmet, egy mindenkire érvényes szabályra:

Ha szeretnél több pénzt keresni, előbb tanuld meg az alapokat.

Mi a pénz? Mit jelent a te pénzed? Mi a költségvetés? Mennyit keresel és mennyit költesz? Hogyan oszd be a jövedelmed? Hogyan szabadulj meg adósságtól és hogyan kerüld el az eladósodást?

Addig ne is álmodj befektetésekről, a pénzed megsokszorozásáról, amíg a fentieket nem tudod, mert csak veszíteni fogsz! Méghozzá nagyon sokat.

Hol kezdd? Az elején. A jó hír az, hogy nem kell több tucat 500 oldalas könyvet kiolvass. Kevesebb, mint egy hét alatt „képbe” kerülhetsz.

Én azt javaslom, hogy elsősorban értsd meg, mit jelent az „én pénzem” fogalma. Olvasd el George S. Clason – Babilon leggazdagabb embere című, egyetlen délután alatt kiolvasható könyvét, vagy ha jobban el szeretnél mélyülni ebben a témában, ajánlom Robert T. Kiyosaki – Gazdag papa, szegény papa című sikerkönyvét.

Ajánlom figyelmedbe az alábbi bejegyzésemet is, ahol olyan fogalmakat tisztázok, mint a költségvetés, anyagi függetlenség vagy a passzív jövedelem: https://cslazzar.com/u/u

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version