Site icon C.S. Lazzar

Szeretnél boldog lenni? Íme az az egy dolog, amit tenned kell

Szeretnél boldog lenni? Íme az az egy dolog, amit tenned kell

Szeretnél boldog lenni? Íme az az egy dolog, amit tenned kell

Hülye kérdés, nulla pont, nem igaz? Ki ne akarna boldog lenni? Még ha nem is ez a legfontosabb célod az életben, biztos vagyok benne, hogy benne van a top 5-ben. De mi az az egy – legfontosabb – dolog, amit mindenképp meg kell tenned, mielőtt boldog lehetnél? Meg kell hoznod egy döntést, ez az első lépés.

Hallgasd meg (1:58 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2 perc)

A boldogságot számtalan módon el lehet érni, főképp azért, mert minden embernek mást és mást jelent. A boldogság nem egy úticél, ahová megérkezünk, és akkor örökre boldogok vagyunk. A boldogságot lehet kergetni naphosszakat, lehet rajta gondolkodni, filozofálni, de ha nem hozunk meg egy tudatos döntést, mégpedig azt, hogy boldogok szeretnénk lenni, akkor nagy valószínűség szerint nem fog sikerülni.

Olyan ez, mint a testépítés: eldöntöd, hogy milyen testet szeretnél, aztán dolgozni kezdesz rajta. És amikor végre megvan az álomtest, nem állsz meg. Tovább dolgozol rajta, hiszen ha abbahagyod az edzéseket, az álomtestből csak az álom marad. Pontosan ugyanígy van ez a boldogsággal is:

Meghozod a döntést: boldog szeretnék lenni! Aztán dolgozni kezdesz rajta, addig keresed az utad, amíg megtalálod azt, ami téged boldoggá tesz. S ha sikerül, akkor még tovább dolgozol, hogy boldog is maradhass. Ilyen egyszerű!

Szóval, szeretnél boldog lenni? Akkor hozd meg a döntést most!

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version