Site icon C.S. Lazzar

Egy szokás, ami elárulja, meddig (és hogyan) fogsz élni

Egy szokás, ami elárulja, meddig (és hogyan) fogsz élni

Egy szokás, ami elárulja, meddig (és hogyan) fogsz élni

Egy érdekes dolgot olvastam Peter Diamandis tollából és úgy döntöttem veled is megosztom: létezik egy szokás, amit nem minden ember űz, de akik igen, azok valószínűleg tovább és jobban fognak élni, mint mások.

Hallgasd meg (1:54 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2 perc)

Állítólag – és ezt meg nem erősített forrású kutatások támasztják alá (tehát nem kell feltétlenül elhinni) -, azok az emberek, akik rendszeresen használnak fogselymet, tovább élnek. Ráadásul az életminőségük is jobb, mint a nem fogselymező embertársaiknak. Na, erre varrj gombot!

A kutatás lényegében nem arra mutatott rá, hogy a fogselyemnek valamilyen szuperképessége lenne, ami meghosszabbítja az emberek életét, és még csak arra sem, hogy a használat folyamatától függne bármi is. Valójában a kölcsönösségen alapul az elmélet, miszerint azok az emberek, akiknek van türelmük, idejük és kitartásuk, hogy rendszeresen fogselymet használjanak, az élet más területein is hasonlóan aprólékosak és figyelmesek.

Mindez mulatságosan hangzik, de ha jobban belegondolunk, tudjuk, hogy az, hogy valaki hogyan és meddig él, nem véletleneken múlik. Tudatos táplálkozás, tudatos testmozgás, a test-lélek-elme hármas tudatos ápolása és még sorolhatnám. Most még sokat írhatnék erről, de elnézést, más dolgom van… Mennem kell fogselymet venni.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version