Site icon C.S. Lazzar

Ki vagy, amikor senki sem lát?

Ki vagy, amikor senki sem lát?

Ki vagy, amikor senki sem lát?

Amikor elmegyünk egy állásinterjúra, a legjobb oldalunkat akarjuk mutatni. Amikor egy új párkapcsolatban vagyunk, a legjobbat adjuk magunkból. Meg mernéd mutatni azt az énedet az állásinterjún vagy a párkapcsolat elején, aki akkor vagy, amikor egyedül vagy?

Aki akkor vagy, amikor magadban vagy – az vagy te. Ezt olvasd el még egyszer: aki akkor vagy, amikor egyedül vagy – az vagy te.

Kinek mered megmutatni azt az arcod? Csak azok az emberek számítanak, akiknek ezt az éned meg mered mutatni. Számtalan szerepet eljátszunk, rengeteg álarcunk van, mert arra vágyunk, hogy az emberek szeressenek és elismerjenek. De azok az emberek, akiknek nem merjük a valódi énünket megmutatni, nem számítanak. Semmit sem ér a véleményük!

Az viszont, aki mellett elfingod magad röhögés közben, az az ember számít. Vele nem kell álarc, nem kell színészkedés, nem kell tettetés. Ő az, aki elfogad téged olyannak, amilyen vagy. Van ilyen ember az életedben? Ha igen, értékeld őt nap mint nap, mert a sok száz és millió emberből ő az, aki igazán számít a te életedben. Ha nincs, keresd meg. Megéri.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version