Site icon C.S. Lazzar

Ha összetörték a szíved, olvasd el ezt

Ha összetörték a szíved, olvasd el ezt

Ha összetörték a szíved, olvasd el ezt

A szívfájdalom nem csak a tinik hóbortja, bármikor, bármilyen korban előfordulhat, hogy valaki összetöri a szívünket. Nem egyszerű ezen túltenni magunkat, de talán ez segíthet.

Most a lehető legnagyobb hülyeségre készülök: logikával próbálok megoldani egy érzelmi problémát. Mégis bízom benne, hogy van, akin pontosan ez fog segíteni.

Ha valaki szakít velünk, azért leszünk szomorúak, mert tudjuk, hogy elveszítettük azt az életet, amit reméltünk magunknak. Gyászoljuk a jövőnket, mert a további életünk nem lesz olyan, mint amilyen lehetett volna, mint amilyen kellett volna legyen. De ha belegondolunk: ha olyan kellett volna legyen, mint amit elképzeltünk, akkor olyan is lett volna. Hogy meghiúsult, pontosan azt bizonyítja, hogy nem kellett olyan legyen.

Nem tudom, mi az oka annak, hogy szakítottak veled (az is lehet, hogy te sem tudod), de talán nem is az a fontos, hogy megértsd, miért, hanem az, hogy továbblépj. Képzelj el egy új jövőt és váltsd azt valóra. Ne veszítsd el a hited minden más emberben, csak azért, mert csalódtál valakiben. Reménykedj és tégy érte, hogy boldog légy, mert mint minden ember, te is megérdemled a boldogságot!

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version