Site icon C.S. Lazzar

Hat hétköznapi szokás, ami elszívja az energiánkat

Hat hétköznapi szokás, ami elszívja az energiánkat

Hat hétköznapi szokás, ami elszívja az energiánkat

Szoktál úgy beesni este a hálószobába, hogy még fogat mosni sincs energiád. Talán érdemes megvizsgálni az alábbi hat szokást, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy estére túlságosan is lemerült légy.

Túl sok időt töltesz a közösségi médián

A Facebook, Instagram, TikTok és társai lehet, hogy szórakoztatóak és borzasztó egyszerűnek tűnhet egy ujjal huzigálni az adatfolyamot, de az információ feldolgozása sok energiát elhasznál.

A múltban élsz

Ha sokat gondolkodsz azon, hogy mi lett volna, ha… olyasmin töröd a fejed, ami úgysem fog megváltozni = elpazarolt energia.

Negatív emberek társasága

Nem titok, hogy a negatív emberek másokból merik az energiájukat, elszívják bármikor bárkitől – meg kell szabadulni tőlük.

Mindent túlgondolkodsz

A túlgondolkodás annyit jelent, hogy mindenen túl sokat gondolkodunk. Egyszerűen beláthatjuk, hogy ezzel mennyi energiát elpazarolunk.

Egészségtelenül táplálkozol

Ellentmondásosnak tűnhet, hogy az étel hogyan tudja elszívni az energiánkat, de ez a valóság: amit és amennyit megeszünk vagy energiát ad, vagy elveszi az energiánkat, mert nehezen emészthető vagy megterheli a belső szerveinket.

Túl keveset vagy túl sokat alszol

Alvásból pontosan annyi kell, mint amennyire szükségünk van. Ha túl keveset alszunk, nem tudunk eléggé regenerálódni, ha túl sokat alszunk, energiát veszítünk. 

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version