Site icon C.S. Lazzar

Hogyan légy vonzó? (Minden korosztályra érvényes)

Hogyan légy vonzó? (Minden korosztályra érvényes)

Sok mindent képesek vagyunk megtenni, hogy vonzóbbá tegyük magunkat, elsősorban (vagy kizárólag?) a testünket. De képesek vagyunk megtenni mindazt, ami valóban szükséges ahhoz, hogy tényleg maximális vonzerővel rendelkezzünk?

Vonzónak lenni azonban sokkal többet jelent annál, hogy kigyúrt/csinos a testünk, hogy szőrtelen a lábunk vagy kockás a hasunk. Ha jobban megnézzük azokat az embereket, akár a közvetlen környezetünkben, akár hírességeket, akiket vonzónak találunk, meg fogjuk állapítani: nem attól ragyog az arany, hogy polírozva van a felszíne. 

A karizmatikus, elragadó, sziporkázó embereknek belülről jön a vonzerejük, mert magabiztosak, kedvesek és empatikusak – ezek mind az elménkből és a szívünkből fakadnak. Hiába van címlapra illő testünk, ha belül felemésztenek a toxikus gondolatok és depressziósak vagyunk. 

Foglalkozzunk rendszeresen a minket mardosó problémákkal, a naponta visszatérő mérgező gondolatokkal, győzzük le a bizonytalanságainkat és félelmeinket, tanuljuk meg elfogadni és szeretni önmagunkat úgy, ahogy vagyunk. A belső világunkat kell előbb rendbetennünk, mielőtt a külsőnkkel próbálnánk megmutatni a világnak, s talán önmagunkat is azzal áltatjuk, hogy mi valójában ilyenek szeretnénk lenni. Ha a belsőnk rendben van, a külsőnk szinte automatikusan hozzá fog hangolódni. És igen: maximális vonzerővel fogunk rendelkezni, ami azt jelenti, hogy nemcsak más embereket, hanem minden más jót is magunkhoz fogunk vonzani.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version