Site icon C.S. Lazzar

1 tipp, hogy olyan irányba menjen az életed, amit később nem bánsz meg

1 tipp, hogy abba az irányba menjen az életed, amit később nem bánsz meg

1 tipp, hogy abba az irányba menjen az életed, amit később nem bánsz meg

Ha nem vigyázunk, egy szép napon felébredünk, és azt vesszük észre, hogy elpazaroltuk az életünket. Hogy ne járjunk így, ma kell változtatnunk a dolgok rendjén. Nem kell hozzá 5 órakor felkelni, meditálni, maratont futni, heti egy könyvet kiolvasni, de legalább az alábbi egy dolognak meg kell változnia.

Van az a mondás, hogy amint vetsz, úgy aratsz. Én ezt úgy értem, hogy abból fogunk többet kapni, amire jobban figyelünk. Ha a negatív hírekre, a pletykákra, a szennyre figyelünk, azzal lesz tele az életünk. Tény, hogy szórakoztató tud lenni, de ha azt akarjuk, hogy jó dolgokkal legyen tele az életünk, akkor el kell hagynunk ezt a romboló szokásunkat és magunkra, a jóra, a pozitivitásra kell összpontosítanunk. 

Azt vettem észre, hogy amióta nem nézek híreket, mintha a világ is egy fokkal jobb lenne. Pedig a világban minden ugyanolyan, csupán az változott meg, hogy én hogyan nézek rá. Mivel többet figyelek magamra, a fejlődésemre, a párkapcsolatomra, ezek virágoznak. Egyszerű tehát a dolog: ha azt szeretnénk, hogy jobb életünk legyen, azokra a dolgokra kell több figyelmet szenteljünk, amiből a jövőben szeretnénk többet és jobbat magunknak.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version