Site icon C.S. Lazzar

2021 végén: mit tanított nekem ez az év

2021-2022: Boldog új évet kívánok!

2021-2022: Boldog új évet kívánok!

Egy újabb év eltelt és be kell valljam, teljesen ellentmondanak az évzáró gondolataim mindannak, amire számítottam, amikor beléptünk ebbe az évbe.

Legyünk optimisták

Optimista voltam: a koronát le fogjuk győzni és vége lesz ennek az egész cirkusznak, ami zajlik körülötte. Nem lett vége. Talán soha nem is lesz. Most már úgy gondolom, hogy meg kell tanulnunk ezzel együtt élni. Továbbra is optimista vagyok: meg tudunk tanulni együtt élni vele. És bízunk a tudósainkban, hogy találnak jobb, hatékonyabb megoldást, hogy meg tudjuk védeni magunkat és egymást.

Éljünk

Nem szabad halogatni az álmainkat, mert a világ bármikor a feje tetejére állhat. Ha arra számítunk, hogy majd-majd-majd, nagy valószínűség szerint soha nem kerül rá sor. Bármi is legyen az, amire vágyunk, tegyünk érte már ma, hogy valóra váljon a lehető leghamarabb. 

Szeressünk

Az élet rövid, túl rövid. Túl rövid, hogy haragot tartsunk, túl rövid, hogy a kapcsolatainkat ne ápoljuk, túl rövid, hogy ne szeressünk minden percben. Fogalmunk sincs, hogy meddig van esélyünk rá, hogy a szeretteinkkel lehetünk.

Köszönöm neked, hogy ebben az évben is velem tartottál az önfejlesztő utazásomon! Boldog és sikeres új évet kívánok! 

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version