Site icon C.S. Lazzar

Ne panaszkodj – helyette tedd ezt

Ne panaszkodj - helyette tedd ezt

Ha nem olyan az életünk, amilyenre vágyunk, ha rossz párkapcsolatban élünk, ha a munkánk terhe alatt összeroppanunk, ha folyton megbetegszünk – a panaszkodás szinte természetes része lesz a mindennapjainknak. De észre kell vennünk: a panaszkodás semmit nem old meg. 

Tartsunk egy kis szünetet, vonuljunk el egy olyan helyre, ahol senki nem fog megzavarni bennünket öt percen át, ne vigyük magunkkal a telefont se és tartsunk önvizsgálatot: ellenőrizzük le, hogy mit érzünk. Ha fáradtak, stresszesek, szétszórtak vagyunk, vagy bármilyen más negatív érzés kerülget bennünket, valószínűleg valami gond van az életünkben. 

Egy életünk van. Megérdemeljük, hogy kiteljesedett, boldog és elégedett életünk legyen. Senki nem fogja nekünk ezt odaadni, nekünk kell megtenni a megfelelő lépéseket ahhoz, hogy bármi megváltozzon. Nagyon sok ember él középszerű vagy annál rosszabb életet, mert beéri azzal, ami jutott, vagy azt gondolja, hogy ő nem érdemel ennél többet. Ők mind tévednek! Ne álljunk be ebbe a sorba!

Minden ember megérdemli, hogy egy jobb életet éljen. Mi is megérdemeljük! Szabaduljunk ki a középszerűségből és éljük azt az életet, amelyiket mi szeretnénk! Legyen szó karrierről, párkapcsolatról vagy bármi másról: változtassunk! Éljük azt az életet, amelyet igazán szeretnénk! 

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version