Site icon C.S. Lazzar

Légy gazdag – itt a garantált recept!

Légy gazdag – itt a garantált recept!

Szeretnél gazdag lenni? És mennyire? Szeretnél nagy házat, szép autót, luxusnyaralásokat? Vagy valami teljesen mást szeretnél? A gazdagság minden ember számára elérhető – ha tudja, hogyan kell csinálni. 

Hallgasd meg (2:54 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2:30 perc)

Nem annyira nehéz meggazdagodni, mint azt a legtöbben gondolják. Mi kell hozzá valójában? Néhány igazán jó szokás, türelem és kitartás – minden, ami kell hozzá mindenki számára elérhető. A legtöbb embernek elsősorban nem azzal van problémája, hogyan gazdagodjon meg, hanem a szándék hiányával. 

Ezek után azt hiszem, a legfontosabb az, hogy minden ember meggyőzze saját magát: gazdag akar lenni vagy sem. El kell tudja dönteni egyedül, külső befolyások nélkül, hogy mi az, amit ő akar. Hogyan tud több jót tenni a világban, átlagemberként vagy gazdag emberként? Hogyan tud több emberen segíteni? Hogyan tudja azt az életet élni, amit ő szeretne? Ha megszületik a vágy egy jobb pénzügyi helyzetre, akkor folytathatjuk.

Csak Amerikában naponta 1700 ember lesz dollármilliomos! Minden nap. Ha annyira nehéz lenne meggazdagodni, ez a szám sokkal, de sokkal kisebb lenne. Az ok, amiért ennyire sokan meg tudnak gazdagodni nem más, mint az, hogy mert lehetséges. Ezt kell megértenie mindenkinek, aki meg szeretne gazdagodni. Lehetséges! 

De hogy ne legyen csupa üres beszéd, íme mit ajánlok én annak, aki eldöntötte, hogy szeretne gazdag lenni, de nem tudja, hol fogjon hozzá:

  1. Olvasd el George S. Clason – Babilon leggazdagabb embere című könyvét. Ez egy nagyon rövid, egy nap alatt kiolvasható könyv, viszont ügyesen elmeséli a meggazdagodással kapcsolatos legfontosabb tudnivalót.
  1. Olvasd el a négy részes összeállításom a pénzről: Miért nem elég soha a pénz?
  1. Fogj hozzá és gazdagodj meg. 
  1. Ne feledkezz meg arról, honnan indultál! Ha már fennebb vagy a létrán, húzz fel magad mögé te is másokat!

És soha ne feledkezz meg arról, amit Swami Vivekananda mondott, főként akkor ne, amikor már vagyonos leszel: 

„A gazdagság nem az, hogy keress többet, költs többet vagy takaríts meg többet. A gazdagság az, amikor már nincs szükséged többre.”

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version