Site icon C.S. Lazzar

Fertőző vírus terjed, a kódneve: pesszimitisz

Fertőző vírus terjed, a kódneve: pesszimitisz

Biztos vagyok benne, hogy te is kaptad már el a pesszimitiszt más emberektől. De ugyanígy el lehet kapni a zsörtölőditiszt és a pletykamuszt is. Sajnos a legerősebb immunrendszeren is áthatolnak ezek a veszélyes kórok, de szerencsére van rá módszer, hogy megvédjük magunkat!

Hallgasd meg (2:51 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2:30 perc)
  1. Akinek van háziállata, nagyon jól tudja, hogy a házikedvenc milyen magas szinten képes mímelni a gazdáját. Nagyon sok élőlénynek megvan az a képessége, hogy utánozza a környezetét, úgy kinézetben, mint viselkedésben. Az ember sem különb. Annak az öt embernek vagyunk az átlaga, akikkel a legtöbb időt töltjük el. Átvesszük a szokásaikat, átalakul a stílusunk, másképp kommunikálunk, és igen, sajnos nem mentesülünk a fent említett veszélyes kórok általi fertőzésektől sem.  

    Mit tehetünk, hogy ne fertőződjünk meg? 

     

    Először is állapítsuk meg, hogy ki az az öt ember, akikkel a legtöbb időt töltjük, majd jelöljük meg azokat, akik negatív hatással vannak ránk. Ebben segít az a bejegyzésem, amelynek a címe: 6 MÉRGEZŐ EMBERTÍPUS, AKIKTŐL TARTSD TÁVOL MAGAD. Ők lesznek azok az emberek, akikkel a lehető legkevesebbet kell érintkeznünk és kommunikálnunk. Az sincs kizárva, hogy valaki nagyon közeliről van szó, de a A TE ÉLETED, TE DÖNTESZ RÓLA – A MÉRGEZŐ KAPCSOLAT AKKOR IS MÉRGEZŐ, HA A SAJÁT ÉDESANYÁDRÓL VAN SZÓ.

     

    A saját boldogságunk a mi felelősségünk – ahogy a boldogtalanságunk is!

     

    Ha energiavámpírokkal, zsörtölőditisszel vagy pletykamusszal fertőzött emberekkel, netán álomgyilkosokkal vagyunk körülvéve, tisztában kell lennünk azzal, hogy azonkívül, hogy megkeserítik az életünket, előbb-utóbb mi is hasonlítani fogunk rájuk

     

    Ha fejlődni szeretnénk, ha boldogok akarunk lenni, akkor olyan emberekkel kell körülvennünk magunkat, akik olyanok, amilyenek mi szeretnénk lenni. Szeretnénk egészséges, optimista, tisztességes emberek lenni, akik képesek az őszinte szeretetre, és akik támogatják, biztatják és segítik embertársaikat? Akkor ilyen emberekkel kell sok időt együtt töltenünk.

     

    Ahogyan a negatív emberek képesek megfertőzni másokat, ugyanúgy a pozitivitás is terjed. Tehát ha a megfelelő emberek társaságában töltjük időnk nagy részét, lassan rájuk fogunk hasonlítani, és az életünk is olyan lesz, amilyet valójában megérdemlünk.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version