Site icon C.S. Lazzar

Bármire képes vagy. Bármire!

Bármire képes vagy. Bármire!

Néhány évtizeddel ezelőtt volt egy pillanat, amikor sok milliárdból te voltál a legjobb, a leggyorsabb és a legtörekvőbb. Te lettél az első és az egyetlen. Több száz millió társadat megelőzted, és te voltál az, aki megfogant. 

És kaptál egy leírhatatlanul fantasztikus ajándékot: egy életet. Mit kezdesz vele? Nem tudom, hány éves vagy, nem ismerem a múltadat, nem tudom, hol tartasz most, de egy dolgot biztosra veszek: a jövő csodálatos dolgokat tartogat számodra. Rengeteg meglepetés, megannyi kaland, számtalan élmény és nagyszerű emberek várnak rád. 

Igen, fognak érni bántódások is. Lesznek akadályok. Néha fájni is fog maga az élet. De ez mind-mind elmúlik, s csak az fog számítani, amit megtettél és csak azt fogod igazán bánni, amit nem tettél meg. Ezt vallják emberek milliárdjai, akik előttünk már végigcsinálták ezt a játékot, amit úgy hívunk, Élet. Ennyire sok ember nem tévedhet.

Ne feledd: lehetsz boldog, lehetsz sikeres, lehetsz bárki, aki lenni szeretnél. Lehetnek álmaid és azokat valóra is válthatod. Ha az életed mostanig nem kezdődött volna el igazán, most legyen az a pillanat, amikor minden megváltozik. Amikor meghozol egy döntést, hogy ezután élni fogsz. Élni úgy, ahogyan te szeretnél.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version