C.S. Lazzar

Örökké fiatal: a titok, amivel örökké fiatal maradhatsz

Azt kérdezte tegnap tőlem valaki: Csaba, felfedeztek már valami fiatalító bogyót? És a válaszom: igen! Szeretnéd visszafordítani az idő kerekét és újra fiatalnak érezni magad? Nem kell hét országot bejárnod az örök fiatalság forrását keresve és nem is kell megfürdened egy szűz vérében… (Melyik idióta filmben volt ez? Á, nem számít…). Ennél sokkal egyszerűbb és sokkal szórakoztatóbb, ráadásul nem csak megfiatalít, de gyökeresen megváltoztatja a hozzáállásod az élethez. 

Valószínűleg hallottál már a titokról, amit ma elárulok neked, de nem szenteltél neki kellő figyelmet. Pedig az igazság az, hogy sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. De mindenekelőtt a bizonyíték:

10 év különbség

Mi történt az elmúlt 10 évben? Többet mozogtam, több zöldséget és gyümölcsöt ettem… De ez nem elég. Az igazi titok nem ez, hanem az, hogy mennyire vagyunk boldogok. Ha igazán boldogok vagyunk, ha pozitív a hozzáállásunk, akkor már egyből azt érezzük, hogy fiatalabbak vagyunk. De hogyan lehetnénk mindig pozitívak és boldogok?

A válasz – a titok – borzasztó egyszerű: szerelem. Igen, az igazi fiatalító bogyó a szerelem. Ha valaki szeret s ha valaki szeretve van, akkor boldog és igen, fiatal. Nemcsak annak érzi magát, hanem szó szerint megfiatalodik! 

A szerelem eltörli az idő múlásának nyomait a lelkünkből, és megadja nekünk a lehetőséget arra, hogy újra fiatalnak érezzük magunkat. Ne várd, hogy megtaláld az igazit! Keresd meg Őt! 

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version