Site icon C.S. Lazzar

Határtalan boldogság és hosszú élet: a titok nyitja a 4 dimenzióban rejtőzik!

Határtalan boldogság és hosszú élet: a titok nyitja a 4 dimenzióban rejtőzik!

A tudósok még mindig vitatkoznak azon, hogy vajon mi a legfelső korhatár az emberi életben, de abban többnyire egyetértenek, hogy bőven túl van a 100 éven. A kérdés már nemcsak az, hogy meddig élünk, hanem az is, hogy hogyan éljük meg ezt az időt.

Az életünk hossza és minősége nem csak a géneken és a szerencsén múlik. Ha komolyan vesszük a következő négy területet – vagy ha úgy tetszik, dimenziót -, jelentősen meghosszabbíthatjuk és felpörgethetjük az életünket: testi, mentális, lelki és társas/érzelmi.

Test – amíg mozgunk, élünk

Egyértelmű, hogy a testünket karban kell tartanunk vagy szép lassan leépül alattunk. Reggelente 5-10 perc torna hosszú távon csodákra képes!

Elme – a legfontosabb izom

Az emberi agy is olyan, mint egy izom – ha nem dolgoztatjuk meg, elsorvad. Tehát adjunk neki munkát! Ha már úgyis egész nap a telefonunkat nyomkodjunk, töltsünk le rá agytornás appokat (pl. Peak, Memorado), és olvassunk minden nap! 

Lélek – a belső világ útjai

A lélek ápolása sokkal többről szól, mint a templomba járás. Az ígéretek betartása, a helyes út választása sokkal nehezebb, mint az ellentéte, de ezek az apró dolgok vezetnek a lélek nyugalmához.

Társas élet és érzelmek – ezektől ember az ember

Az ember társas lény, de nem elég csak kimondani – cselekedni is kell! A kapcsolatainkat aktívan ápolnunk kell, ahogy az érzéseinket is. Az élet több mint egy jó sörözés a barátokkal! Az érzelmeknek pedig nem a szőnyeg alatt van a helyük.

Minden ember ebből a négy elemből épül fel és ha ezek közül bármelyik legyengül, az egész rendszer összeomlik, mert ezek egymással kölcsönhatásban állnak. Ha hosszú, boldog életet szeretnénk élni, mind a négy dimenziót karban kell tartanunk.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version