Site icon C.S. Lazzar

A nőket szeretni kell, nem megérteni

A fenti szavakat a 19. századi viktoriánus Anglia híres írója, Oscar Wilde írta. “Women are made to be loved, not understood.” — hogy szó szerint is idézzem őt, hiszen a magyar fordítás nem adja vissza teljes mértékben a mondanivalóját.

Mielőtt bárki keresztre akarna feszíteni: a dolog lényege szerintem azon van, hogy szeretni kell a nőket! (Most van, aki azt mondja a párjának: “Na látod, szívem, én is mindig ezt mondom!” 🙂 Nem! Nem erre gondoltam!) Természetesen meg kell próbálni megérteni is őket, de saját életünket könnyítjük meg, ha nem erre fektetjük a hangsúlyt, hanem inkább szeretjük, becsüljük és tiszteljük őket.

Az univerzum legcsodálatosabb lényei: a nők.

És egyben talán a legkomplexebbek is. Az idők során hány és hány szuperagy próbálta megfejteni a nők titkát és mindannyian kudarcot vallottak. Úgy gondolom fölösleges erre törekedni, legfőképpen azért, mert szerintem minden ember más és más. Igaz, rengeteg közös vonásunk van, de az, amitől igazán különlegesek vagyunk pontosan az, hogy nincs belőlünk két egyforma. A nőkre ez különösen érvényes.

Ha férfi vagy: ne feledkezz meg egy nőről sem ma, kedveskedj legalább egyetlen szál virággal nekik, de különösképpen ajándékozz egy olyan napot szeretett párodnak, amilyent eddig még soha! Nem az az igazi ajándék, ha elküldöd este egy különleges művészi táncelőadásra (lásd chippandale-show). 🙂 Járj a kedvében, találj ki valamit, aminek szerinted örülne és amiben mindketten benne vagytok. Például hívd el kávézni az ebédszünetben, majd sétáljatok egyet, bókolj neki, úgy mintha most akarnád levenni a lábáról. Rendezhetsz egy gyertyafényes vacsorát, akár főzhetsz is neki (nem kell hétcsillagos menü legyen, mindegy mi az, a lényeg a gesztuson van). Elhívhatod étterembe, egy esti sétára, a lehetőségek végtelenek, csak csinálj valamit, amit eddig még nem. A jutalom sem marad el, abban biztos lehetsz! (Hölgyeim: a pasiknak mindig kell a jutalom! 🙂 ). 

Ha nő vagy: bárhol vagy és ezt olvasod, azt kívánom, hogy légy szeretve, kapjál ma a férfiaktól sok figyelmességet, életed párjától egy hatalmas, illatos, gyönyörű virágcsokrot és még valami igazán különlegeset, így este amikor ágyba bújsz,

a füledig érjen a szád a boldogságtól!

Boldog nőnapot kívánok! 

Exit mobile version