Site icon C.S. Lazzar

A világ lehető legjobb befektetése, ami garantáltan megtérül

Felfedeztem egy befektetést, ami jobb, mint a kriptóvaluták, jobb, mint bármelyik nemesfém. Jobb, mint az ingatlanok. Jobb, mint a részvények. Szeretnéd tudni, mi az?

Hallgasd meg (4:46 perc)
YouTube video player
Olvasd el (5 perc)

Azt gondolod, meghibbantam, hogy egy ilyen nagyszerű befektetési lehetőséget nem tartok meg magamnak, hanem kiírom ország-világ szeme elé? Mondd meg te!

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám neked, hogy van egy befektetési javaslatom, ami 100%-ra biztosan megtérül neked és hasznot fog neked termelni? Azt gondolnád, hogy sarlatánkodom? Hogy át akarlak verni és el akarom venni a pénzed? És ha semmit sem kérek cserébe? Akkor még annyira sem hinnél nekem. Az ember megtanulja az élete során szerzett tapasztalatokból, hogy ami ingyen van, az olyan is… Akkor – hogy ne legyen ingyen – légyszíves üsd be ide a bankkártya adataidat… ????

Ez a nagyszerű befektetési forma annyira biztos, hogy emberek világszerte, évtizedek óta alkalmazzák. S hihetetlen, de soha nem csökkent még az értéke. Nap mint nap emberek százezrei fektetnek bele, és egytől egyig mindenki hasznot húz belőle. Nem volt még egyetlen olyan ember sem, aki azt mondta volna, hogy veszített volna rajta.

Van valami, ami jobb, mint a Bitcoin. Pedig a Bitcoinnal több, mint ezerszeres hasznot lehetett volna szerezni, ha idejében lépsz.

Van valami, ami jobb, mint az ingatlanok. Pedig az ingatlanok megőrzik az értéküket és folyamatosan bevételt termelnek.

Van valami, ami jobb, mint bármelyik nemesfém. Jobb, mint az ezüst? Igen. Jobb, mint az arany? Igen. Na ne! Ilyen nincs. De. Van.

Tudtad, hogy minden igazán jó befektetőnek van egy varázsgömbje, amivel a jövőbe lát? Nem hiszed? Jól teszed. Persze, hogy nincs. De sokszor azt gondoljuk, hogy valamilyen szuperképességük van az ilyen embereknek. Hogy tudnának másképp mindig pont abba fektetni, ami később nekik hasznot hoz? Mi a titkuk? Kitűnő intuíció? Biztos van egy adag abból is. Szerencse? Néha az is kell hozzá. De elsősorban nem ez. Hát mi? Eláruljam? Ha már idáig elolvastad, megérdemled a választ: tudás.

Az igazán okos emberek magukba fektetnek. És soha nem hagyják abba a tanulást. Minden nap tanulnak. Tanulnak. Minden nap. És rengeteget olvasnak. A világ három leggazdagabb emberei közül kettő: Warren Buffet és Bill Gates, köztudottan rengeteget olvasnak. Az előbbi például el is mondta: a siker egyik titka az, hogy olvass naponta 500 oldalt. Természetesen nem mindegy, hogy mit. Ők a világ leggazdagabb emberei, és mégis, még mindig rengeteget olvasnak, mindig tanulnak valami újat. Ki másról kellene példát venni?

A világ lehető legjobb befektetése tehát te magad vagy. Bármit szeretnél, bármilyen apró vágyaid vagy gigantikus álmaid vannak, a lehető legjobb dolog, amit tehetsz: fektess magadba. Mit? Időt, pénzt, energiát.

Időt: naponta szánj rá időt, hogy olvass és tanulj valamit.

Pénzt: ha látsz egy jó kurzust, használd ki, menj el, sokszor még a cég is állja helyetted a költségeket.

Energiát: fáradhatatlanul azon kell dolgoznod, hogy jobb legyél. Ahogy a sportolók nem nyernek olimpiát, csak elképesztő mennyiségű edzéssel, úgy kell neked is a legjobbat kihoznod magadból. Igyekezz, hogy a lehető legjobb légy, és az eredmény garantált.

Ha követed és minden nap betartod a következő rutint, sikeres és boldog leszel, álmaid valóra válnak: tanulj, képezd magad, olvass rengeteget. A több jön magától. Kinyílik előtted a világ, kitárulkoznak a lehetőségek kapui.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version