Site icon C.S. Lazzar

Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz! Soha ne légy senkivel, akit nem szeretsz igazán!

Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz! Soha ne légy senkivel, akit nem szeretsz igazán!

Ma Claudia Gray szavaival biztatom mindazokat, akik nem azt az életet élik, amit megérdemelnének. Változtass! Megérdemled a legjobbat! Miért? Mert csak egy életed van, ha ezt elvesztegeted, nem kapsz második esélyt.

Bárki, bármit mond, te vagy a legfontosabb saját magad számára és csak azután jön mindenki más. Tudom, sokan megvétóznák ezt, és valószínűleg meg is fogják. „A gyerekeim fontosabbak” – fogják mondani. Igen, egyetértek, ők a legfontosabbak, ezt érzi mindenki, akinek van gyereke, és ezek szerint cselekszünk, szinte ösztönösen.

És ez a gond! Hadd mondjak valamit: ha nem magadat teszed az első helyre, túl nagy esélyt hagysz annak, hogy veled történjen valami (lelki trauma, depresszió stb), amiről nem veszel tudomást, mert más fontosabb, mint te. És lehet, hogy túl késő lesz, mielőtt észbekapsz… S akkor meg mi lesz mindazokkal, akiket magad helyett az első helyre tettél?

„Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz! Soha ne légy senkivel, akit nem szeretsz igazán!” – Claudia Gray

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version