Site icon C.S. Lazzar

Egyetlen ütős ok, hogy miért váltsd valóra az álmaidat

Egyetlen ütős ok, hogy miért váltsd valóra az álmaidat

Egyetlen ütős ok, hogy miért váltsd valóra az álmaidat

Megszületünk, álmodozunk hat-hét évet, aztán hirtelen felriadunk a rideg valóságban. Aztán megtanuljuk, hogy az álmok csak a kiváltságosoknak válnak valóra. Megszületik még egy-két vágy, de már csak egész kicsi dolgok. A nagy álmoktól félünk, azokra már gondolni sem merünk. És aztán egyszer mindennek vége lesz.

Hallgasd meg (2:01 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2 perc)

Igazából fel tudnék sorolni öt-tíz okot is, hogy miért érdemes valóra váltanod az álmaidat, méghozzá most azonnal, nem holnap és nem öt év múlva.

A legtöbb ember úgy hal meg, hogy azt gondolja, még élni fog.” – Ismeretlen

Az életed nem fog örökké tartani, és rossz hírem van: igazából gőzöd sincs, meddig fogsz élni. Ha így nézzük, akkor azt hiszem, meg is magyaráztam, miért kell most cselekedned.

Ha szeretnéd valóra váltani az álmaidat, mindenekelőtt ébredj fel!” – Vavyan Fable

Vavyan Fable szavait én kétféleképpen értelmezem: egyrészt úgy, hogy ahhoz, hogy felébredj, élned kell, másrészt úgy, hogy ne halogass! Ébredj fel és cselekedj!

Ne habozz és ne keress kifogásokat! Egyszerűen indulj el és csináld! Indulj és csináld! Meglátod, nagyon, nagyon boldog leszel.” – Christopher Johnson McCandless

És hoppá… McCandless úr lelőtte a poént. Az egyetlen ütős ok, amiért érdemes valóra váltanod az álmaidat, nem más, mint az, hogy BOLDOG LESZEL TŐLE.
Sikert és boldogságot:

Exit mobile version