Site icon C.S. Lazzar

Egyetlen dolog, ami által bármit megkaphatunk, amit szeretnénk

Egyetlen dolog, ami által bármit megkaphatunk, amit szeretnénk

Egy felmérés szerint az emberek többsége a következő tíz dologra vágyik a leginkább: boldogság, gazdagság, siker, hírnév, vonzerő, egészség, szeretet, hitelesség, felvilágosultság és szex. Azt hiszem, egyértelmű: a sorrendet összekavartam.

Hallgasd meg (2:26 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2 perc)

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van egyetlen dolog, amivel mindezek, s valójában bármi más is megszerezhető? Hát akkor kapaszkodj meg: van egy dolog, amivel mindez megszerezhető, amivel minden álmod valóra váltható, amivel minden akadály, ami az utadba kerül, leküzdhető. Egyre lehetetlenebbnek hangzik? Pedig nem. 

Igazából nagyon egyszerű a válasz: bármit megszerezhetsz, mindent megkaphatsz, amit szeretnél, ha… És mi van a „ha” után? A kitartás. Lehetsz boldog, ha elég kitartó vagy. Lehetsz gazdag, ha elég kitartó vagy. Lehetsz sikeres, lehet nagyobb vonzerőd, lehetsz egészségesebb, ha elég kitartó vagy. Minden a saját kitartásodon múlik. Tudom, sajnos nem vagy elég kitartó, mint ahogy én sem vagyok az, és ahogy sok más millió embertársunk sem az. 

De van egy jó hírem: a kitartás megerősíthető, még akkor is, ha egy megrögzött „feladó” vagy, elérheted idővel azt, hogy te legyél a legkitartóbb ember, akit ismersz. Az első lépés az, hogy felismerd: megváltozhatsz. 

Bármi is legyen az, amit el szeretnél érni az életben, a tiéd lehet. Minden megkaphatsz, amit szeretnél, bárki lehetsz, aki lenni szeretnél, csak előbb meg kell erősítened a kitartásodat. Hogyan? Megtudhatod abból a bejegyzésemből, aminek a címe: 

A siker kulcsa a kitartás: 5 bevált módszer, hogy megerősítsd a mentális elkötelezettséged (magabiztosság, önbizalom és kitartás)

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version