Site icon C.S. Lazzar

Találd meg az életed értelmét 10 másodperc alatt

Találd meg az életed értelmét 10 másodperc alatt

Találd meg az életed értelmét 10 másodperc alatt

Sokan azt mondják, egyszer élünk, de volt valaki (Snoopy), aki másként látta: egyszer halunk meg, de minden nap élünk!

Hallgasd meg (1:55 perc)
YouTube video player
Olvasd el (1:30 perc)

Ahhoz azonban, hogy tényleg éljünk, meg kell találnunk azt, amiért érdemes élnünk. Vagy fordítva, amiért akár meg is halnánk. Hogyan találjuk meg ezt? Hol keressük? Magunkban? Meditáljunk, míg megtaláljuk? Vagy keressük a szenvedélyünket úgy, hogy mindent (is) kipróbálunk? Nézzük meg, más mit csinál és utánozzuk őket? 

Habár a fentiek közül bármelyik beválhat és bizonyára még nagyon sok módja van, hogy megtaláljuk, amit keresünk, én most a lehető legegyszerűbb módját szeretném megmutatni neked, hiszen ahogy a címben is ígértem, tíz másodperc áll rendelkezésünkre. Lehetetlennek tűnik, de akkor mégis miért sikerült emberek ezreinek (talán millióinak)? Mert működik. Ilyen egyszerű. 

Felkészültél? Semmi mást nem kell tenned, csak kövesd az utasításokat a következő tíz másodpercben. Kezdjük! Lazulj el. Hunyd be a szemed és számolj el magadban ötig, utána nyisd ki a szemed és olvass tovább. 

Most légy gyors! Válaszolj a következő kérdésre, gondolkodás nélkül: mi az az egy dolog, amit életed végéig szívesen csinálnál? 

Megvan? Ennyi. Csináld azt.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version