Site icon C.S. Lazzar

A jobb élet, boldogság és siker első lépése

A jobb élet, boldogság és siker első lépése

A jobb élet, boldogság és siker első lépése

Szeretnél boldogabb lenni? Sikerre vágysz? Egy jobb élet után áhítozol? Tudd meg, mi az az első lépés, amit feltétlenül meg kell tenned.

Hallgasd meg (2:04 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2 perc)

A boldogság, a siker és egyáltalán egy jobb élet nem valósulhat meg anélkül, hogy megváltoznának bizonyos dolgok. Méghozzá elsősorban mi magunk kell megváltozzunk, viszont ez nem egy egyszerű vagy könnyű dolog. 

Ez egy folyamat, ami valahol el kell kezdődjön, mégpedig ott, hogy nyitottá kell válnunk a változásra. Ez a kulcsa mindennek, amire vágyunk: fogadjuk el már most az ismeretlent, az újat, mindazt, amivel találkozni fogunk az utunk során, amíg elérjük azt, amit szeretnénk.

A változás gyakorlatilag elkerülhetetlen, akár akarunk fejlődni, akár nem. Aki túl jól érzi magát a komfortzónájában (egyébként mindenki jól érzi magát ott), az ellenkezik, ezzel lelassítva a változást, de sajnos egyszerre a saját fejlődését is korlátozza. 

A fejlődés gyorsabb változással jár, amit csak úgy érhetünk el, ha kilépünk a komfortzónánkból, ha szembenézünk a kihívásokkal, ha hajlandóak vagyunk tévedni, majd tanulunk a hibákból és a kudarcokból. 

De mindenképp és minden esetben a jobb élet felé vezető úton az első lépés az, hogy el kell fogadnunk már most, hogy a dolgok és mi is, meg fogunk változni. Ez az elfogadás fogja megnyitni számunkra a korlátlan lehetőségek tárházát, hiszen többé nem fogunk félni az ismeretlentől, hanem bátran, céltudatosan megyünk előre.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version