Site icon C.S. Lazzar

A jövőd csak rajtad múlik

A jövőd csak rajtad múlik

Senki nem jön, hogy megmondja neked, mit csinálj. Senki nem fogja meg a kezed és vezet téged sikerre. Senki nem fogja megadni neked a lottószámokat, hogy megnyerd a főnyereményt. Minden rajtad múlik. De lehetsz sikeres. Lehetsz gazdag. Lehetsz boldog. Bármi és bárki lehetsz, aki lenni szeretnél.

Ez nem egy újabb motivációs klisé, ez a valóság. A lehetőségek adottak, a kérdés az, hogy mit kezdesz velük. 

Ha le akarunk fogyni, egészségesebben kell táplálkozni és el kell kezdeni sportolni. Senki nem fogja helyettünk emelgetni a súlyokat vagy leszaladni a napi 4-5 kilométert.

Ha gazdagok akarunk lenni, meg kell tanulnunk a pénzt használni, senki nem fogja az ölünkbe ejteni a dollármilliókat.

Ha sikeresek akarunk lenni, tanuljuk meg, hogy mivel jár az, hogy megkapjuk, amit szeretnénk. Alkossunk célokat, tervezzünk, majd gürcöljünk, amíg megszerezzük, mert senki nem fog jönni, hogy varázspálcával sikeresre varázsoljon minket. 

Az is mendemonda, hogy egyetlen bombaötlet kell és minden sikerül. Gyakorlatilag esélyünk sincs semmire, amit szeretnénk, hacsak nem teszünk érte nap mint nap. 

Nagyon egyszerű megkapni, amit szeretnénk. Csak nem könnyű. Vedd rá magad, hogy megtedd mindazt, amihez nincs kedved. Várod, hogy megjöjjön a kedved, de nem fog. Soha. És ezért halogatod folyton azt, amit igazából szeretnél. Ezért nem vagy boldog, nem vagy sikeres, és ezért vagy elégedetlen az életeddel. 

Pedig a megoldás egyszerű. 

Ne várj. 

Cselekedj. 

Rajtad múlik.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version