Site icon C.S. Lazzar

Néha csak egyszerűen le kell sz*rni mindent és mindenkit

Néha csak egyszerűen le kell sz*rni mindent és mindenkit

Néha csak egyszerűen le kell sz*rni mindent és mindenkit

Néha nem értenek meg bennünket az emberek. Néha nem értenek egyet velünk az emberek. De ha minket boldoggá tesz, nem kell más számára értelme legyen. Elég az, ha minket boldoggá tesz.

Túl nagy jelentőséget adunk annak, hogy mit gondolnak mások rólunk. Olyan döntéseket hozunk, ami ellentmond annak, amit mi szeretnénk. Képesek vagyunk lemondani a saját boldogságunkról, mert más emberek véleményét fontosabbnak tartjuk. 

Én csak azt szeretném, hogy boldog légy címszó alatt, az emberek ránk erőltetik az ők akaratukat. Nem kérdeznek meg minket, hogy mi mit szeretnénk, azt gondolják, hogy ők jobban tudják. 

A cél az életben nem az kell legyen, hogy mindenki más kedveljen bennünket, s az sem, hogy úgy táncoljunk, ahogy mindenki más fütyül, hanem az, hogy megértsük és felnőjünk annyira, hogy tudjuk, hogy akkor is rendben leszünk, ha más nem kedvel minket. Csináljuk azt, ami minket boldoggá tesz és minden rendben lesz. Sőt: akkor nem lesz rendben, ha nem így csináljuk, mert akkor a ránk erőltető fél elégedett lesz, mi viszont nyomorultul fogjuk érezni magunkat. 

Szálljunk, szárnyaljunk és sz*rjuk le azt, aki vissza akar tartani.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version