Site icon C.S. Lazzar

Mire vagy képes egy év alatt?

Mire vagy képes egy év alatt?

Milyen lenne az életed ma, ha egy évvel ezelőtt valamit gyökeresen megváltoztattál volna? Tegyük fel, hogy elégedetlen vagy a testsúlyoddal, és képzeld el, hogy egy évvel ezelőtt felhagytál az egészségtelen evési szokásaiddal s hozzáfogtál napi szinten edzeni. Mit látsz ma a tükörben? Elégedett vagy és szereted önmagad.

Hallgasd meg (1:31 perc)
YouTube video player
Olvasd el (1 perc)

Egy évvel ezelőtt belekezdtél a kis vállalkozásodba, otthonról, délutánonként. Ma többet hoz a vállalkozásod, mint amennyit a munkahelyeden keresel.

Egy évvel ezelőtt elhívtad randira őt, akibe titkon bele voltál zúgva. Ma, amikor felébredtél, ő volt az első, akit megláttál, melletted, az ágyban, ahogy szerelemesen néz rád, várva, hogy megébredj.

Egy évvel ezelőtt elkezdtél pénzt gyűjteni arra az utazásra, amire gyerekkorod óta vágysz. Ma ott állsz a piramisok lábánál, és magad sem hiszed el, hogy eljutottál ide.

A legtöbb ember azonban semmit sem tesz, csak vágyakozik, álmodozik és szenved. Az, amit régóta halogatsz, nem lesz valóság, hacsak bele nem kezdesz valahol, valamikor. Tedd meg most azonnal az első lépést!  

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version