Site icon C.S. Lazzar

Minden rosszul sül el? Itt a megoldás!

Minden rosszul sül el? Itt a megoldás!

Mélyponton vagy? Le vagy égve? Szenvedsz? Depressziós vagy? Épp elhagytak? Teljesen mindegy, hogy mi okoz neked épp problémát az életedben, van megoldás, csak egyetlen döntést kell meghoznod. Tudod, mi az a döntés? 

Ha problémánk van, úgy érezzük, hogy a mi problémánk a lehető legnagyobb. Pedig mindenki életében vannak problémák, és az az igazság, hogy igazán nagy újdonságot nem tudunk felmutatni. Bármi is legyen az, ami épp fejfájást okoz nekünk, biztosak lehetünk benne, hogy előttünk már több millió embernek volt ugyanez a problémája. Tudom, ez cseppet sem vigasztal minket.

Nem is számít. Semmi sem számít. Sem az, hogy problémánk van, sem az, hogy létezik rá megoldás. Csak egyetlen dolog számít: az a döntés, amit már említettem. Tudod, mi az a döntés? Ez:

Mi lesz a következő lépésünk. 

Ez az egy számít. Mit fogunk lépni ezután? Ez már nagyon számít. Mert dönthetünk úgy, hogy nem lépünk semmit – de akkor ne is várjuk, hogy a problémánk megszűnik. Dönthetünk úgy, hogy megsajnáljuk magunkat és még jobban behúzzuk magunkat a probléma által ásott verembe. Vagy dönthetünk úgy, hogy megoldjuk a problémát. 

Mi lesz a következő lépésed?

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version