Site icon C.S. Lazzar

Boldog, egészséges és sikeres élet – a tiéd lehet!

Boldog, egészséges és sikeres élet - a tiéd lehet!

Én nem tudom, te hogy vagy vele, de a legtöbb ember, akit én ismerek, szeretne egészséges, boldog és sikeres lenni. A legtöbben mégsem azok. Van, akinek az egészségével van gond, van, aki nem boldog és van, aki csak vágyakozik azután, hogy sikeres legyen. Miért? Nem tudjuk, hogyan kell egészséges, boldog és sikeres lenni? 

Többé-kevésbé tudjuk. A gond ott van, hogy még aki tudja, az sem tartja be, aki pedig nem is tudja, úgy tekint mindezekre, mint valami rejtélyes dolog, ami csak a kiváltságosoknak lehetséges. Ez egy nagy tévedés! Bárki lehet boldog és sikeres. Ismétlem! Bárki. Lehet. Boldog. És sikeres.

Ha brokkolikrémlevest akarunk készíteni és nem tudjuk, hogyan kell, megnézünk egy receptet, követjük az utasításokat és elkészítjük az ízletes, krémes levest. Ha el akarunk jutni A pontból B pontba, de nem ismerjük az útvonalat, megkeressük a GPS-en és aszerint haladunk, amíg célba érünk. Miért nem tesszük ezt, amikor a saját életünkről van szó? 

Nagyjából úgy képzelem el ezt, mint a fogyókúrát. Mindenki tudja, hogy alapvetően két dolog kell ahhoz, hogy lefogyjunk: evés és edzés. De fogyibogyit szedünk meg előfizetünk az edzőteremben, csak épp nem tesszük azt, amit minden nap kellene: kevesebbet enni és többet mozogni.

Ugyanazt csináljuk az életünk minden más területén is. Miért bízzuk az életünket a véletlenre? Az egészségnek, a boldogságnak és a sikernek már réges régen ismerjük a receptjét! Semmi más dolgunk nincs, mint követni az utasításokat és garantáltan megkapjuk az eredményt. 

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version