Site icon C.S. Lazzar

B.Ú.É.K., azaz boldog új életet kívánok!

B.Ú.É.K., azaz boldog új életet kívánok!

Ha követed a blogomat, talán emlékszel, hogy 2019. december 31-én volt egy írásom, amiben boldog új életet kívántam minden olvasómnak. 3 év távlatából szemlélve újraolvastam a bejegyzésemet. Elemeztem, hogy mi változott meg bennem és a nagyvilágban röpke három év alatt. Röpke. S annyira mégsem.

Azt fogadtam meg három évvel ezelőtt, hogy tenni fogok azért, hogy boldog és sikeres embereket lássak magam körül. Hogy pozitív hatással leszek az emberek életére és ezáltal a nagyvilágra. Mit tettem ennek érdekében? Naponta írtam egy motiváló blogbejegyzést és naponta készítettem több videót. Többször elvesztettem a lendületet, a motivációt, de mindig kaptam tőletek egy-egy löketet. Valahányszor elbizonytalanodtam, hogy talán nincs is értelme annak, amit csinálok, jött valaki és tudtomra adta: számára hasznos a munkám. 

Mindig azt vallottam: ha legalább egy embernek segíteni tudok azzal, amit teszek, akkor megéri folytatni. Úgyhogy nem hagytam abba. Több száz írás, több száz videó, több mint százötvenezer követő. Itt tartunk most és megyünk tovább. Az embereknek szüksége van arra, hogy higgyenek bennük, hogy szikrát adjanak nekik, amiből majd ők tüzet csiholhatnak. 

De az igazi sikerhez és a boldogsághoz Neked kell cselekedned. Nem elég olvasni és videókat nézni, fel kell állni a fotelből és tenni kell. Nem kifogásokat kell keresni, hanem megoldásokat. És akkor a miénk lehet mindaz, amire vágytunk. 

Azt kívánom neked, hogy már ebben az évben részed legyen a sikerben és a boldogságban! Azt kívánom, hogy légy kitartó és türelmes, hogy megkapd a sikert. Azt kívánom, hogy szeress és légy szeretve, hogy boldog lehess. Azt kívánom, hogy a mai nappal kezdetét vegye a boldog új életed!

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version