Site icon C.S. Lazzar

Élet a kulcslyukon túl: az izgalmas világ, ami a komfortzónán túl vár rád

Élet a kulcslyukon túl: az izgalmas világ, ami a komfortzónán túl vár rád

A komfortzónában éldegélni kényelmes, ugyanakkor egy nagy csapda: olyan, mintha egy szélesvásznú filmet egy kulcslyukon át néznénk. Látjuk és halljuk, hogy odabent a moziban mindenki örömét leli a filmben, mi is látunk belőle kis részeket, de igazán élvezni csak akkor tudjuk, ha kitárjuk az ajtót és bemegyünk a terembe. 

A komfortzóna olyan, mint egy biztonsági háló, ami megvéd bennünket a kudarcoktól és a sérülésektől. De mindaddig, amíg a komfortzónában maradunk, elfelejtjük, sőt, meg sem fordul a fejünkben az, hogy a valódi élet a kockázatok vállalása és a kihívások teljesítése körül forog. Ha nem lépünk ki a kényelmi zónánkból, sosem fogjuk megtudni, hogy milyen lehetőségek rejlenek számunkra a nagyvilágban.

Játsszunk el a kényelmi zóna határainak feszegetésével és meglátjuk, hogy fogjuk érezni magunkat – úgy, mint még soha! Váltsunk jegyet az Élet a kulcslyukon túl című filmre, majd lépjünk be a terembe, hogy igazán élvezhessük a filmet, ahol mi vagyunk a rendező, az operatőr és egyben a főszereplő is.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version