Site icon C.S. Lazzar

Bámulatos vagy és bármit meg tudsz valósítani!

Bámulatos vagy és bármit meg tudsz valósítani!

Néha belefeledkezel, hogy mennyi mindent véghez vittél már az életedben. Hogy amit igazán szerettél volna, azt valóra váltottad. Ideje emlékezni rá!

Hallgasd meg (2:33 perc)
YouTube video player
Olvasd el (3 perc)

Bárki is lennél, bárhol is olvasod a soraimat, egy dologban biztos vagyok: utánozhatatlan, gyakran emberfeletti képességekkel bíró, egyszerűen bámulatos ember vagy!

Hogy ezt más nem látja, esetleg természetesnek veszi, és nem vagy értékelve érte, még nem ok arra, hogy neked is elhomályosodjon a látásod! Egyedül te tudod, hogy mit valósítottál meg eddigi életed során, csak te vagy az, aki igazán látja a benned rejlő erőt. Az, aki ma vagy, csak a te érdemed.

Menj ki a mosdóba, nézz a tükörbe és jusson eszedbe, hogy ki vagy valójában. Az a csodálatos, elképesztő ember, aki nagy dolgokat vitt véghez! Apróságnak tűnhet, mert más emberek szemén át látod a saját életedet. Lásd be, hogy ez hiba! Zárd ki mások romboló véleményét és nézd magad a saját szemeddel. Ne érdekeljen, hogy más mit gondol! Te tudod, hogy min mentél keresztül, te tudod, hogy mennyit harcoltál, küzdöttél, te tudod, hogy mit kellett tenned ahhoz, hogy eljuss oda, ahol most vagy. Nem hiába, hiszen bámulatos vagy!

Így indulj neki a mai napnak és a következőnek is. Írd fel magadnak és minden reggel olvasd el:

Bámulatos vagy! Bármire képes vagy, amit szeretnél. Annyira büszke leszel rám!”

Vannak vágyaid, terveid, álmaid, emlékezz rájuk! Most van itt az ideje, hogy valóra váltsd őket. Ne várj másra, ne várd, hogy megszálljon az ihlet, egyszerűen cselekedj. Mondd oda magadnak, hogy mennyire büszke leszel magadra és gondold is komolyan!

Ez a te életed, és ez egy csodálatos élet, ami tele van örömmel és boldogsággal, de csak akkor, ha azt csinálod, ami téged tölt fel élettel.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version