Site icon C.S. Lazzar

Az élet egy labirintus és csak egy kiút van!

Az élet egy labirintus és csak egy kiút van!

Az élet egy labirintus és csak egy kiút van!

Ha követed az írásaimat, tudod: szeretem „az élet olyan, mint…” hasonlatokat.

Hallgasd meg (2:18 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2 perc)

Ez a legújabb: az élet olyan, mint egy labirintus, amiből egyetlen kiút van. Ha akarod, ha nem, meg fogod találni. Az igazi kérdés nem is az, hogy megtalálod-e a kijáratot – az igazából elkerülhetetlen. Tudod már, merre tartok, igaz? Nem is kell kimondjam. 

Sokan elkövetik ezt a hibát: keresik a kijáratot. Aztán amikor ott állnak a kapuban, megszeppennek. Jó lenne még keringeni egy keveset a labirintusban…

Ne keresd a kijáratot! Figyelj inkább az útra, próbáld kihasználni az útközben felmerülő lehetőségeket. Próbálj boldog lenni, és ha úgy érzed, tévútra kerültél, ne menj tovább. Az a jó a labirintusban, hogy sok út van és mind-mind mást rejteget számodra. A rossz az, hogy nem tudod, hol mi vár rád. Bár jobban belegondolva, nem is rossz ez. Ettől izgalmas, ettől érdekes!

Most kapaszkodj, valami nagyon ijesztőt fogok mondani! A kisgyerekek szemét takarjátok el, a gyenge idegzetűek pedig ne olvassanak tovább. Az élet labirintusából egyetlen kiút van és ez mindenkinek ugyanaz. Hogy egyszerűen vége van és kész. Ennyi volt.

Ezért sokkal fontosabb, hogy milyen úton haladsz, és hogy mi történik veled addig, amíg megtalálod a kijáratot!

Van olyan út, amely pusztító és nyomorba dönt. Vannak teljesen közönségesek, és van néhány, amely fantasztikus kalandokat rejteget. A te feladatod az, hogy megtaláld a saját utad. Az utad. Nem a kijáratot. Nem az a cél, hogy megtaláld a kijáratot.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version