Site icon C.S. Lazzar

Mindenre van megoldás!

Mindenre van megoldás!

Mindenre van megoldás!

Az élet problémák tárháza. Magánéleti problémák, egészségi gondok, családi és párkapcsolati dilemmák, munkahelyi akadályok, pénzügyi nehézségek és még sorolhatnám. Probléma probléma hátán s bár néha teljesen kilátástalannak tűnhet a helyzetünk, egy dolog biztos: mindenre van megoldás.

Hallgasd meg (2:27 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2 perc)

A „Mindenre van megoldás” az elméletben

Nem tudom, hány éves vagy, nem tudok semmit róla, honnan jöttél és merre tartasz, de a fejemet tenném rá: megszámlálhatatlanul sok problémával találkoztál eddigi életed során. Gondold végig: hány probléma maradt megoldatlanul? Egy sem, igaz?

Nem azt mondom, hogy mindig minden tökéletesen lett megoldva, azt sem mondom, hogy könnyű lett volna, én csupán annyit mondok, hogy a problémák sohasem maradnak megoldás nélkül. Ennyit szeretnék megértetni veled: mindenre, mindenre, MINDENRE van megoldás. 

Ha ezt a gondolatot jó mélyen el tudod táplálni magadban, bármikor, bármilyen problémával találkozol az életben, könnyebben meg fogod tudni oldani azt. 

A „Mindenre van megoldás” a gyakorlatban

Ahogy eddig is rengeteg problémával szembesültél már, mérget vehetsz rá, hogy ezután is végtelenül sok fog az utadba kerülni. Nem lehet őket elkerülni, nem tudjuk magunkat megóvni tőlük. A problémák az élet természetes részei. Annyit tehetünk, hogy megkönnyítsük a saját életünket, hogy megváltoztatjuk a nézőpontunkat. Ha el tudjuk fogadni azt, hogy nincs megoldhatatlan probléma, – azaz mindenre van megoldás – már nem fognak a gondok, problémák, nehézségek annyira nagy terhet jelenteni számunkra. 

Bármilyen problémával szembesülsz a jövőben, jusson eszedbe a mantra: mindenre van megoldás. Ennyit tegyél, ismételd el magadban, vagy akár mondd ki hangosan: mindenre van megoldás! Addig mondd, amíg elhiszed, és meglátod, utána a problémát sokkal kisebbnek fogod látni, ezáltal könnyebben és gyorsabban meg fogod oldani. 

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version