Site icon C.S. Lazzar

Nem vagy egyedül!

Nem vagy egyedül!

Nem vagy egyedül!

Problémád van? Úgy érzed, hogy veled van valami gond? Talán még azt is megkérdőjelezed, hogy normális vagy-e? Nos, vegyük sorjában…

Hallgasd meg (2:23 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2 perc)

Problémád van? 

Nem csoda. Nincs ember probléma nélkül. Mindenkinek vannak, kisebbek-nagyobbak, óriásiak és akkorák, hogy megoldhatatlannak látszanak. De mondok valamit: mindenre van megoldás

Úgy érzed, veled van valami gond?

Sokan vagyunk, nagyon sokan, szinte 8 milliárdan, és mindezidáig, elméletileg, nagyjából 107 milliárd ember élt a Földön. Valószínűnek tartod azt, hogy az a probléma, amivel te jelenleg küszködsz, csak és kizárólag a te esetedben fordult elő? Ugye nem? Tehát kijelenthetjük: nem veled van a gond. Ez normális. Apropó normális!

Normális vagy-e?

Szerintem minden ember életében eljön a pillanat, amikor megkérdőjelezi azt, hogy ő normális-e. Mert egyébként mi a normális? Ki mondja meg, hogy mi az és mi nem? S ha már itt tartunk, azok az emberek alkották a legnagyobbakat a történelem során, akik nem voltak a szó szoros értelmében normálisak. A zseni sem „normális”. 

Szóval akár normális vagy, akár nem, nincs egyikkel sem semmi gond. Ez vagy te: egyedi és különleges, utánozhatatlan és csodálatos. Arra kell törekedned, hogy megértsd önmagadat, hogy aztán képes legyél elfogadni magadat olyannak, amilyen vagy. 

A hibáinkkal, a problémáinkkal és a másságunkkal vagyunk tökéletesek. Pontosan ezek a tökéletlenségek tesznek olyan egyedivé, amilyenek vagyunk. Ha mind egyformák lennénk, unalmas lenne az élet mindannyiunk számára. Öleld magadhoz az egyéniségedet, veregesd vállon magadat és légy büszke arra, aki vagy!

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version