Site icon C.S. Lazzar

Az egyetlen dolog, ami elválaszt egy teljesen más élettől

Az egyetlen dolog, ami elválaszt egy teljesen más élettől

Az egyetlen dolog, ami elválaszt egy teljesen más élettől

Sokan nem azt az életet élik, amit élni szeretnének, amit megérdemelnének vagy amire mindig is vágytak. Mégsem változtatnak, méghozzá egyetlen dolog miatt.

Az ember lehet 70 éves, amikor úgy dönt, hogy egy teljesen új karrierbe kezd. A kor csak egy szám.

Lehetünk többszörösen bukott vállalkozók és mégis belevághatunk egy újabba, mert nem az előző bukásaink határozzák meg az új vállalkozás sikerének esélyeit.

Lehet, hogy az elképzelhető legrosszabb körülmények között nőttünk fel, mégis lehet álomba illő életünk, lehetünk gazdagok, gondját viselhetjük az egész családunknak, a szülőfalunknak adományozhatunk egy új iskola építésére elegendő összeget. Bármi lehetséges, még az is, amit el sem tudunk képzelni. Mert a jövő nincs kőbe vésve, úgy írjuk meg az életünk következő fejezetét, hogy kezünkben van a toll és a papír. 

Élhettünk romboló, kiszipolyozó, erőszakos párkapcsolatban, de az nem jelenti azt, hogy ne szállhatnánk ki belőle, és azt sem jelenti, hogy a következő párkapcsolatunk is ilyen lesz. Lehet tiszteletteljes, szerető, szívmelengető párkapcsolatunk. 

Mert van egy dolog, ami közös az előbbiekben, van egy dolog, ami elválaszt minket egy teljesen más élettől: egyetlen döntés.

Egyetlen döntés, ami mindent megváltoztat. Egyetlen döntés, amit képesek vagyunk meghozni. Egyetlen döntés, ami nem várhat tovább. 

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version