Site icon C.S. Lazzar

7 lépés a siker eléréséhez a munkában és a párkapcsolatban

7 lépés a siker eléréséhez a munkában és a párkapcsolatban

Mindenki szeretne sikeres lenni úgy a munkájában, mint a párkapcsolatában. Az alábbiakban összegyűjtöttem 7 egyszerű lépést, amelyek segíthetnek abban, hogy elérjük ezt a célt.

  1. Állítsunk fel célokat és törekedjünk azok elérésére. A célalkotás sokunknak fejfájást okoz, ezért itt van egy bejegyzés, ami ebben segít: A jó kezdés fél siker.
  1. Legyünk kitartóak. Az egyetlen tényező, ami minden sikeres emberben garantáltan jelen van: a kitartás. Csak az számít csődnek, ha feladjuk, mielőtt még odaérnénk. Ha a kitartásunkat szeretnénk megerősíteni, itt van jó néhány bejegyzésem, amelyek kimondottan erről szólnak: kitartás.
  1. Támogassuk a párunkkal egymást, úgy az egyéni, mint a közös céljaink elérésében. Kiemelem, hogy mennyire fontos, hogy legyenek közös céljaink, ugyanis az egyik legbiztosabb módja, hogy egy párkapcsolat szétmenjen az, ha nincsenek közös céljaink. 
  1. Ne hajszoljuk túl magunkat. A pihenés és a feltöltődés aktív része a sikernek!
  1. Támogassuk a párunkat a mindennapi életben. Vessük el a téves berögződéseket, miszerint a férfi keresi a pénzt, a nő végzi a házimunkát és neveli a gyerekeket. Ezek a feladatok közösek, egyenlőek vagyunk, egyenlően osszuk el a feladatokat.
  1. Kommunikáljunk nyíltan és őszintén, törekedjünk egymás megértésére. A helyes sorrend: előbb értsd meg a másikat, aztán próbáld megértetni magad. Ha ezt betartjuk, nagyon sok problémát elkerülünk!
  1. Ha sikerül is elkerülni jó néhány problémát, lesznek még mások – oldjuk meg ezeket, ne seperjük őket szőnyeg alá. A megoldatlan problémák felgyűlnek és gyakran vezetnek váláshoz, mert már túl sok van belőlük ahhoz, hogy megoldhassuk őket.

Sok siker kívánok a céljaid eléréséhez! Ne feledd, hogy a siker és a boldogság nem egy-egy célállomás, hanem folyamatos munka. Talán észre sem veszed majd, s lehetsz sikeres és lehetsz boldog, miközben pontosan azon dolgozol, hogy az légy.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version