Site icon C.S. Lazzar

Hogyan legyünk sikeresek, boldogok, egészségesek (és tökéletes szeretők) – egyszerre?

Hogyan legyünk sikeresek, boldogok, egészségesek (és tökéletes szeretők) - egyszerre?

Az élet ma úgy tűnik, ezer felé húz minket. Dolgoznunk kell a karrierünkért, közben oda kell figyelnünk az egészségünkre, ápolni kell a párkapcsolatunkat, gondoskodni a gyerekekről és még millió dolog van, amiket felsorolni is sok lenne, mégis meg kell tenni őket. Néha az az érzésünk, egyszerűen lehetetlen egyszerre megfelelni ezeknek az elvárásoknak. De vajon tényleg el kell érnünk a tökéletességet mindegyik területen? Vagy elegendő az is, ha megtaláljuk a személyre szabott egyensúlyt az életünk különböző szeletei között?

Senki sem lehet egyszerre Bill Gates, Dalai Láma és Mark Sisson

Fontos belátnunk, hogy irreális elvárásokat támasztunk magunkkal szemben, ha azt gondoljuk, minden téren maximális teljesítményt kell nyújtanunk. Egyszerűen lehetetlen egyszerre lenni gazdagnak, mint Bill Gates, bölcsnek és elégedettnek, mint a Dalai Láma és sportosnak, egészségesnek, mint Mark Sisson.

Hogyan találjuk meg az egyéni egyensúlyt?

Mindenki másképp működik, máshová helyezi a hangsúlyokat az életében. Van, akinek a karrier a legfontosabb, másnak a család, megint másoknak a lelki béke. Hogy rátaláljunk a számunkra ideális egyensúlyra, készítettem egy tesztet, ami felméri, számunkra mely életterületek a legfontosabbak. A teszt eredménye alapján azt is láthatjuk, mely területekre érdemes több figyelmet fordítanunk a jövőben. Így személyre szabott útmutatást kapunk.

A teszt elérhető itt: Milyen az én életem?

Ha kitöltöttük, használjuk az eredményeket egy személyes havi vagy heti terv elkészítéséhez! Ehhez segítséget nyújt a Heti Tervező segédeszközöm. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit tehetek, ha túl sok területen próbálok megfelelni?

Priorizáld az életterületeidet, és döntsd el, melyek azok, amelyek valóban fontosak számodra. Nem kell mindenben tökéletesnek lenned. Ebben segít a teszt.

Hogyan kezdjek hozzá egy személyes terv elkészítéséhez?

Az életterületek tesztjének eredményei alapján határozd meg a prioritásaidat, és használd a Heti Tervező segédeszközt a céljaid és teendőid szervezéséhez.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version