Site icon C.S. Lazzar

Tarts egy szünetet!

Tarts egy szünetet!

Tarts egy szünetet!

A szünet egy fantasztikus találmány! Egyszerre kikapcsol és feltölt, megnyugtat és élénkít, és olyan is van, hogy mindent helyrehoz.

Hallgasd meg (1:52 perc)
YouTube video player
Olvasd el (2 perc)

Szoktad azon kapni magad, hogy képtelen vagy megállni? Én folyton ezt érzem. Nem szabad abbahagynom, mert akkor… Rá kellett jönnöm, hogy bármi is áll az előbbi mondatnak a folytatásában, rosszabb, mintha tartanék egy szünetet.

Ha dolgozol és tartasz egy szünetet, megnő a produktivitásod, feltöltődik a kreativitásod és javul a mentális jóléted. Mi például két óránként tartunk egy-egy szünetet, és ez nagyszerűen bevált!

Ha folyton a közösségi médián lógsz, talán ideje szünetet tartani. Hirtelen nagyon sok szabadidőd lesz, amit egészségesebb tevékenységekkel tudsz megtölteni. Építheted az emberi kapcsolataidat, szemtől szemben. Választhatsz egy testi egészséget támogató aktivitást. Visszakapcsolódhatsz a való világba, ahol az élet igazából zajlik!

Ha rendszeresen végzel testedzéseket, akkor bizonyára azt is tudod, hogy heti egy napot mindenképp be kell iktatni, amikor pihenteted az izmaidat.  

Ha a párkapcsolatod nagyon zűrös, és sehogy sem találjátok a megoldást, talán ideje szünetet tartani. Nem vagyok ennek a híve, én a kommunikációt részesítem előnyben, de sok ember arról számol be, hogy egy rövid szünet után sikerült mindent rendbe hozni.

Sikert és boldogságot:

Exit mobile version