FőoldalKönyvC.S. Lazzar – Z: Az utolsó őrző

C.S. Lazzar – Z: Az utolsó őrző

(22 vásárlói értékelés)

54,99 lei

C.S. Lazzar ifjúsági, fantasztikus trilógiájának első részében Z, a tizenegy éves egyiptomi fiú felfedezi páratlan képességeit, amelyek inkább balszerencsének, mint áldásnak bizonyulnak. Akaratlanul kerül veszélybe és nemhogy kimásszon a bajból, másokat is magával sodor.

Műfaj: ifjúsági, fantasztikus kalandregény

Kemény, szivacsozott táblás, 176 oldal

Kategória:

Leírás

A helyszín Kairó, Egyiptom.

Az ifjú Zetheusnak boldognak mondható gyerekkora volt, annak ellenére, hogy édesanyja egyedül neveli. Tizenegy éves korában viszont gyökeresen megváltozik élete. Furcsábbnál furcsább dolgok kezdenek történni vele és képtelen megmagyarázni őket. Senkinek nem mer beszélni róluk, különben is, nem egetrengető dolgok.

Egy napon, az egyik megmagyarázhatatlan és fölöttébb zavaros esemény közepén, felbukkan egy rejtélyes férfi, aki valahonnan ismerősnek tűnik. Zetheus válaszokat keres, így a férfi nyomába ered.

C.S. Lazzar – Z: Az utolsó őrző termékről 22 értékelés

 1. Bea

  Egy nagyszerű történet, várjuk a folytatást!

 2. Ernő

  A könyv olvasása kapcsán megfogalmazódott bennem, hogy mindannyiunkban benne van valami, erő, őszinte barátság, ragaszkodás, jóság, család szeretete. Ezek sokszor nem mindig nyilvánvalóak, de valami vagy valaki mindig felszínre hozza és akkor jövünk rá, hogy mire is képes az ember. És ekkor az ember hegyeket mozgat meg.

 3. Gyöngyvér

  Igazán tetszett, hogy a varázslás a modern korszakkal van keverve, még azon is elgondolkoztathatja az embert, hogy manapság valóban lehetnek-e varázslók.

 4. Piroska

  A könyv dizájn gyönyörű. Amit olvashatunk belőle egyszerűen lenyűgöző. További sok sikert, hogy még több könyvet olvassunk Csabától.

 5. Flóra

  Örülünk, hogy megismerkedhettünk Z- vel, ebben a lebilincselő, kalandokkal fordulatos, igényes formátumú könyvben. Magával ragadó a történet, így szinte letehetetlen letenni. Reméljük lesz folytatás, amit már nagyon várunk.

 6. István

  Többször elolvasva a könyvet rájöttem, hogy a szerzőnek folytatni kell, nem lehet itt még vége! A könyv tartalma átröpített a 21. század valós világába. Zetheus varázslatos ereje át kell szálljon minél több emberbe, hogy mindenki békében és boldogságban tudjon élni a földön.

 7. Hilda

  Egy olyan könyv amit szóról-szóra kell elolvasni, nem elég csak átfutni rajta. Minden olyan részletesen van leírva és jelzőkkel ellátva , hogy magad előtt látod az eseményeket. Amikor unokáimnak elmesélek egy gyerekkori történetet vagy egy álmomat, azt mondják, még egyszer, mama. Amikor a könyv olvasásában a végére értem, én is ezt éreztem, na még egyszer. És már harmadikszor olvasom. S nem csak gyerekeknek szól. Mi felnőttek is gyerekké válhatunk általa. És ha nagyon akarunk valami jót tenni, varázslókká válhatunk, csak hinni kell benne.

 8. Réka

  Magával ragadó és izgalmas történet. 🙂

  A legjobban az tetszett ahogy összetart a három barát és megtesznek mindent, amit csak lehet, hogy Z-nek segíthessenek. A családért és a barátokért bármit megtesznek és egymásra bármikor számíthatnak. Ez az igazi kincs. Ez az igazi varázslat. És egy ilyen stabil háttérrel minden a helyére kerül. 🙂

  El tudnám képzelni megfilmesítve a történetet.
  Gratulálok!

 9. Brigitta

  Sok emlék járt a fejemben Az utolsó őrző olvasását követően. Régészek voltunk, kalózok, feltalálók, aranyásók, vagy hősök: lehettünk bárkik, akik csak akartunk! Ez a csodás érzés tört elő bennem a könyv olvasása közben is, hogy milyen varázsa is van a gyermekkornak, és hogy a varázslók, hősök tényleg köztünk járnak, csak észre kell vennünk őket.

  A könyv ezt a varázslatot még inkább felerősíti, végigkövethetjük egy izgalmas történetben, hogyan lesz egy, majd három gyermekből is igazi hős, hogyan válik valakiből igazi varázsló. Nem csak gyermekeknek szól: jó ha néha, ha az ember felidézi magában mindazt az erőt, amit gyerekként érzett birtokában. Én nagyon várom a folytatást! 🙂

 10. Noémi

  Az utolsó őrző elvisz egy olyan világba, amelyre nemcsak a gyerekeknek van időnként szüksége, hanem nekünk felnőtteknek is. A varázsvilág ajtaja mondhatni egészen ki van tárva Harry Potter óta, azonban mélységeiben nem sikerült és talán soha nem is lesz lehetséges azt bejárni. C. S. Lazzar elrepít bennünket vissza a gyerekkorunkba, oda amikor a kalandok voltak a legfontosabbak és az, hogy azokat a barátainkkal éljük át, na meg büszkévé tegyük lehetőleg a szüleinket is közben. De ezen túl egy fontos üzenetet is közvetít, azt, hogy a gyerekeknek sosem szabadna elfelejteniük, hogy mi mindenre képesek lehetnek.

 11. Gergely

  Egyrészt végig lekötötte a figyelmem, pedig nem vagyok már kamasz (csak belül…), másrészt mondanivalója is volt számomra a történetnek. Természetesen pozitív. 🙂 Ami különösen tetszett még benne, az a nem európai/amerikai eredet.

 12. Lóránd

  Izgalmas, poénos, izléses. Én már fognék neki a második résznek. Remélem nem kell sokat várjam, mint a Trónok harcát! 🙂

 13. Szász Hargita

  „Izgalmas, érdekes, varázslatos…”

  Izgalmas, érdekes, varázslatos világba kalauzol a szerző. Együltömben, mindössze másfél óra alatt elolvastam a regényt, és türelmetlenül várom a folytatást. Na, meg azt, hogy a 11 éves unokaöcséimet megajándékozzam egy-egy példánnyal.

 14. Hasenec Tímea

  “Magával ragadt, elvarázsolt, megnevettetett…”

  Számomra az a legjobb könyv, amely már az első 10-20 oldallal megfog. A Z – Az utolsó őrző – nek még ennyi sem kellett, már az első oldalaktól magával ragadt, elvarázsolt, úgy megnevettetett, hogy a könnyem is kicsordult. Gratulálok a szerzőnek, igazán különleges alkotás ez a könyv. Alig várom a következőt!

 15. Adrienn H.

  Kb 5 éve nem vettem könyvet a kezembe, amit mégis sokszor hetekbe vagy hónapokba tellett, hogy kiolvassam őket. Ezt viszont kétszer vettem kezembe, és kevesebb mint 6 óra alatt befejeztem!
  Izgalmas, eseménydús, iszonyúan szórakotató és nem hagyja az olvasót 1 percre sem unatkozni.
  Köszönöm a lehetőséget C.S Lazzar, hogy elolvashattam eme fantasztikus és egyedi alkotást, izgatottan várom a folytatást!
  Sok sikert a továbbiakban.

 16. Tündy Pitic

  Nagyon tettszett! Minden szabad percet az olvasásával töltöttem! (Mikor abba kellett hagyjam már alig vártam, hogy folytathassam) Annyira lekötötte a figyelmem, hogy más elfoglaltságok közben is Z-n agyaltam. Mindenkinek ajánlom!!!

 17. Gergely Izabella

  Szerintem azzal mindent elmondok, hogy lefekvéskor neki fogtam olvasni és abba se hagytam, amíg be nem fejeztem 🙂
  Remélem a folytatás is megjelenik hamarosan.

 18. Günther Ottó

  A felnőtt lelkünkben élő gyermeknek, kellenek az ilyen olvasmányok.

 19. Szőcs Balog Ernő

  A könyv olvasása kapcsán megfogalmazódott bennem, hogy mindannyiunkban benne van valami, erő, őszinte barátság, ragaszkodás, jóság, család szeretete. Ezek sokszor nem mindig nyilvánvalóak, de valami vagy valaki mindig felszínre hozza és akkor jövünk rá, hogy mire is képes az ember. És ekkor az ember hegyeket mozgat meg.

 20. Sándor Nagy Piroska

  A könyv dizájn gyönyörű. Amit olvashatunk belőle egyszerűen lenyűgöző. További sok sikert ,hogy még több könyvet olvassunk Csabától.

 21. Ibolya

  12 éves fiamnak vettem meg a könyvet, egyetlen délután alatt kiolvasta. Nagyon várjuk a folytatást!

 22. Erdély Kata

  Jó könyv!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

C.S. Lazzar