FőoldalKönyvC.S. Lazzar – Víz alatt

C.S. Lazzar – Víz alatt

(22 vásárlói értékelés)

49,00 lei

C.S. Lazzar eddigi legizgalmasabb romantikus regényében Mila és Alex, a fiatal szerelmespár, egy természeti katasztrófa áldozatai lesznek. Amikor pillanatok választják el őket a biztos haláltól, kiderül, hogy mi az, ami igazán fontos.

Műfaj: romantikus thriller

Puhatáblás, 348 oldal


A megrendeléseket 24 órán belül kiszállítjuk.


Kategória:

C.S. Lazzar – Víz alatt termékről 22 értékelés

 1. Kovács Ági (blogger)

  Azt hiszem, 5 csillag helyett 10-et is megérdemelne, és nálam a kedvencek toplistájába került ez a könyv.
  Fenomenális és egetrengető történetet olvastam, még most is a hatása alatt vagyok. Nagyszerű és olyan filmszerű hatása volt a könyvnek számomra.

 2. Cseri

  Egy kiváló és izgalmas könyv, váratlan és meglepő fordulatokkal. Élvezet volt olvasni a könyvet, egyik fejezet érte a másikat, alig tudtam letenni este. Köszönöm az élményt és még sok ilyen könyvet kívánok az írónak.

 3. Isabel Rose (blogger)

  Az író jóvoltából elolvashattam a könyvet pár nappal ezelőtt és még mindig a hatása alatt vagyok!
  Nem tudtam, mire számítsak de ez az a regény, amit ha valamiért éppen nem olvas az ember, akkor is rajta kattog az agya!
  Romantikus szívszorító és rettentően izgalmas! Komoly dolgokra tanít ( pl. hogy a holnap egyáltalán nem biztos az ember életében, vagy hogy a kitartás mindig meghozza azt a gyümölcsöt), vagy éppen emlékeztet.
  Hálásan köszönöm, hogy olvashattam és aki teheti tegyen így, mivel több lesz általa!
  Az írót pedig esdekelve kérném, hogy írjon még ilyet! Köszönöm<3

 4. Borka V Szabó

  A jó könyv az, ami nyomot hagy maga után az olvasóban. Ami úgy hasba vág, hogy még napokig betontömböt érzel a gyomrodban utána, és sosem felejted el. Ez egy ilyen regény.

  Kedves Író! Köszönöm ezt a hihetetlenül valós, érzelmes, szívszorító utazást, és minden egyes részét az elejétől a végéig, mert azzal együtt, így tökéletes ez a könyv.

 5. Noémi

  Ami a legjobb benne az az, hogy akutálisabb nem is lehetne a természeti szál. Ha ez a könyv pár embert elgondolkodtat azzal kapcsolatban, hogy mégis mennyire utópia az árvíz Svájc hegyei között és ezáltal környezettudatosabbá teszi őket, akkor már megérte megírni. A másik fontos szál tanulsága számomra, a kapcsolatok oldaláról, hogy soha ne vegyük magától értetődőnek a társunkat, hogy ott van, hogy ott lesz és semmit nem kell tennem érte mert már megvan. Köszönöm az írónak ezeket a tanulságokat.

 6. Emy Dust, a Vámpírok és farkasok bestseller szerzője

  A történet özönvízként csap le soraival, magával sodor, felkavar és nem tudsz tőle megszabadulni, míg utolsó cseppje megnyugvást nem ad.

 7. Magyar Szerzők Könyvei Blog

  Fenomenális és egetrengető… Még most is a hatása alatt vagyok. Ennyire intenzív és szívszorító érzésem régen volt.

 8. Nagy Emese

  Könyörtelen fordulatok, döbbenetes cselekmény, felejthetetlen végkifejlet.

 9. B. Orsolya

  Egyszerűen lélegzetelállító regény, a romantika rendkívül kifinomult ötvözése a thriller borzalmaival.

 10. Hasenec G.Jozsef és Irenke

  Nagyon nehezen tudtuk letenni mert izgalmasabbnál izgalmasabb részek követtek egymast.Megtapasztaltuk Mi is amit a könyvből olyan sokszor olvastunk ,hogy a kitartás csodákat képes művelni. Gratulalunk és várjuk a következő könyvet.

 11. Robin O’Wrightly, író

  Ez a sztori egyszerre fáj és mégis gyönyörű – egy igen jó könyv, ami berágja magát az olvasó lelkébe, és többé nem ereszti.

 12. Indi@ner_75

  5*****!!!!

  Szinte egyetlen nap alatt olvastam ki! Azért kellett letennem, mert már nem bírtam nyitva tartani a szeemem, de reggel első dolgom a maradék 20 oldal volt… Lesokkolt… Mellbe vágott!!! Nem térek magamhoz! Nagyon ajánlom! Hogy tud valami egyszerre ennyire JÓ lenni és ennyire FÁJNI?? Ez egy fantasztikusan jó sztori volt, szerelem, izgalom, érzelmek, fajdalom, egyszóval minden volt benne! Nagyon tetszet, hogy végig pörgős, nincsenek unalmas részek.

 13. Szász Hargita

  Féléves kisbaba mellett jó kis kihívás olvasni, de nagyon kíváncsi voltam már a Víz alattra. 🙂 Kb. 3 este alatt sikerült befejeznem, mindig alig vártam, hogy folytathassam. Anélkül, hogy spoilereznék, a könyv természeti katasztrófa része személyes okokból ütött szíven és gondolkodtatott el. A keserédes szerelmi szál és a történetalakítás pedig a Háromszázhatvanötre emléztetett (hogy hazabeszéljek 🙂), éppen ezért tetszett. Ajánlom mindenkinek, aki egy jó, kikapcsoló, izgalmas és nem szokványos regényre vágyik. 🙂

 14. Tóth Ibolya

  A víz alatt könyv nagyszerű, döbbenetes, megrázó, és teljesen aktuális! Igen, hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem is már, figyelve az érdekes és ijesztő jelenségeket, de ilyen lebilincselő cselekmény formában nem tudtam volna megírni. Óriás gratula a könyvhöz!

 15. Booksbic

  Édesanyám egy csodás könyvvel lepett meg a múltkor, ami a szívemhez nőtt nagyon!😊
  Köszönöm az írónak azt az élményt, amit a könyv olvasásakor élhettem meg, fantasztikus volt!

 16. Viviana97

  Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy elolvashattam.

  Nem sokat tudtam a könyvről, amikor elkezdtem olvasni, a fülszöveg is éppen csak sejtet valamit, viszont ettől méginkább olvasni volt kedvem. Így visszagondolva, ez inkább egy utópikus történet, mintsem thriller. De az a körömrágós fajta, amikor nem vagy képes letenni a könyvet, mert tudni szeretnéd mindenáron, hogy mi fog történni a következő oldalon. A fülszövegben is említett természeti katasztrófa annyira hirtelen és váratlanul érkezett, hogy főszereplőink is csak gyorsan tudtak tervet kovácsolni a túlélés érdekében. Alex és Mila szerintem teljesen jól helytálltak ebben a helyzetben. Ebből is látszik, hogy a kapcsolatuk egészséges és szilárd alapon nyugvó. Örültem, hogy azért a romantikus szál is hangsúlyt kapott a könyvben, ez még jobban szívszorítóvá teszi a történetet. Együtt aggódtam Milával, de közben bíztattam magamban, hogy tartson ki.
  A könyv végére nem számítottam vagy másként megfogalmazva, a fejemben nem ezt képzeltem befejezésnek, viszont így is tetszett. Egy olyan világ alakult ki, amelyben mindannyian szívesebben élnénk.

 17. Laura_Bakos

  Köszönöm a szerzőnek, hogy az elsők között olvashattam el a regényét. Igazán megtisztelő volt számomra, és emiatt nem spoilerezek, csak leírom a könyvvel kapcsolatos gondolataimat/érzéseimet.

  Röviden a könyvről…

  Milabell Reverof és Alexander Black egy édes szerelmespár, akik hamar belopják magukat az olvasók szívébe. Hat éve vannak együtt, és gondtalanul élik az életüket közös otthonukban, mindaddig, amíg egy természeti katasztrófa közbe nem avatkozik. Onnantól veszi kezdetét a küzdelmük az életben maradásért, számunkra meg az izgalom, hogy vajon sikerül-e a végére, és megkapjuk a tökéletes happy endet, amire mindannyian vártunk az elejétől fogva.

 18. konyvkritika

  Bevallom ennél a könyvnél a címe, a borítója és a fülszövege volt az ami egyből felkeltette a figyelmemet. Ez nem mindig van így, sőt legtöbbször pont ezek miatt csalódok a legtöbbet a könyv elolvasása után, de ebben az esetben úgy gondolom, hogy jogos volt az érdeklődés felkeltése, mert tetszett az amit ebben a könyvben olvastam.⁣

  A könyv ízig-vérig romantikus, nagyon pörgős, lendületes és izgalmas az egész történet felépítése, egy percig sem unalmas vagy lapos.⁣

 19. Detty77

  Micsoda érzelmek voltak ebben a történetben♥ Hatalmas, örökre szóló szerelem, egy katasztrófa és megannyi megpróbáltatás! Nagyon sok tanulság van a történetben, de számomra Mila ereje és kitartása volt óriási dolog! És az utolsó jópár oldal… a szívem szakadt meg♥♥ Fantasztikus volt! Köszönöm az élményt!!!!

 20. vklara

  Huh! Nem tudtam mit veszek el a polcról a könyvtárban tegnap, de a borítója megfogott.
  Olyannyira, hogy előre soroltam az olvasásban.
  Egy teljesen új, egyedi téma, karakteres, nem felejtős írás.
  Nem kevés gondolkodni valót kapunk a szerzőtől, és bár az utópia nem az én világom, mégis jó volt elgondolkodni rajta, hogy milyen jó lenne, ha 20 év múlva ilyen társadalmi morál és életnívó lenne. Na persze a katasztrófa előzménye nélkül.
  Megható szerelmi szál, ráadásul duplázva, egy csalafinta kurflival felturbózva.
  Fájdalmas, szívszorongató, mégis reményt adó.

 21. olvasoszemuveg

  C.S. Lazzar Víz alatt című könyvét szinte egy nap alatt elolvastam.
  Hihetetlen jó volt olvasni ezt a történetet, nem tudtam letenni. Együtt éltem át az izgalmakat, fájdalmat, majd végül a megnyugvást a főszereplőkkel, Milával és Alexszel, kiknek életét bár elsodorta az ár, szerelmük örökké tart… Mindenkinek ajánlom, aki szereti az érzelmekkel teli, izgalmas, szomorú, mégis reménnyel teli történeteket. Én nagyon szerettem!

 22. Vivi

  Volt szerencsém elolvasni C. S. Lazzar Víz alatt című könyvét.
  Egy nagyon izgalmas utópikus regényről van szó, amelyben hangsúlyos szerepet kap a romantika is. Szinte letehetetlen olvasmány, tele váratlan fordulatokkal. 😊
  Én nagyon élveztem az olvasását.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

C.S. Lazzar