Főoldal Élet Ha egyetlen jótetted lesz az idén, ez legyen az!

Ha egyetlen jótetted lesz az idén, ez legyen az!

C.S. Lazzar

Vannak az életben olyan pillanatok, amikor már késő… Amikor semmit nem tudsz tenni, legfeljebb igyekezni elfogadni. Ilyen volt az a pillanat, amikor a líceumi kosárlabdás csapattársunkat, aki még húsz éves sem volt, pillanatok alatt elrabolta a rák.

De van olyan pillanat is az életben, amikor még nem késő! Amikor még van remény, amikor segíthetünk, hogy a dráma ne legyen tragédia.

Megdöbbenve értesültem róla, hogy egy másik volt csapattársam felesége, két kisgyerek édesanyja, az életéért harcol. Segítségre szorulnak, hiszen a kezelések, műtétek sok pénzbe kerülnek.
 
Arra szeretnélek kérni, hogy te is segíts, legyen ennyivel kevesebb gondjuk, az amúgy is elképzelhetetlenül nehéz helyzetükben.
 
A család szeretné elkerülni a túl nagy nyilvánosságot, bár azt gondolom, inkább tudjon róla mindenki, hiszen a jótett bárhonnan jöhet, akár idegentől is. Ennek ellenére tiszteletben tartom kérésüket, ezért nem tartalmaz felhívásom semmilyen személyes adatot.
 
Ha segíteni szeretnél, írj nekem és küldöm az adatokat.

Adj egy esélyt egy életnek!

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.